سفارش تبلیغ
صبا ویژن
http://up.p30room.ir/uploads/13696855421.jpg
کسی از امریکا نمی ترسد
نوشته شده توسط ســرباز در ساعت 12:52 صبح

حضور 30 هزار یهودی در ایران

واشنگتن پست نوشت: در زمان حاضر، کمتر از 30 هزار یهودی در ایران زندگی می‌کنند که بزرگ‌ترین جامعه یهودیان خاورمیانه خارج از اسراییل را تشکیل می‌دهند و با اشاره به یک بررسی وزارت خارجه آمریکا با محور آزادی‌های مذهبی در سراسر جهان به نقل از آن آمده است: خطابه‌های ضدیهود برخی حکومت‌ها، فضایی از دشمنی را برای جامعه یهودیان آفریده و به هر ترتیب، همواره نسبت به یهودیان تبعیض‌هایی رسمی اعمال شده است و متاثر از این تبعیض‌ها، یهودیان در بسیاری از کشورها غالبا امنیت شغلی ندارند و ورود به دانشگاه‌های دولتی بدون دشواری نیست، اما در ایران وضعیت اینگونه نیست.

به گزارش ایرنا، روزنامه آمریکایی می‌افزاید: یهودیان در ایران می‌گویند که هیچ منعی برای انجام امور مذهبی خود ندارند، آزادانه این کشور را ترک می کنند و ادامه اقامت نیز خودخواسته است و هیچ اجباری برای ماندن یا ترک ایران ندارند و یهودیان ایران معتقدند که ادعاهای اخیر اسراییل مبنی بر عقیم‌گذاردن توطئه تروریستی ایران در تل آویو یا اتهام اینکه تهران مشغول ساخت سلاح اتمی است تا علیه اسراییل بکار گیرد، همه تحریف واقعیت است و این هدف را دنبال می‌کند که رابطه جمهوری اسلامی با یهودیان جهان را تباه کند.

روزنامه آمریکایی در شرح بیشتر دیدگاه منفی یهودیان ایران درباره ادعاهای نخست وزیر رژیِم صهیونیستی علیه ایران، ادامه داده است: اسراییل به شدت با برقراری روابط بین آمریکا و ایران مخالف است، اما یهودیان در ایران همسو با قاطبه ملت این کشور از برقراری رابطه استقبال می کنند و خوشنود هستند و این باور را دارند که این رابطه صرف‌نظر از دستاوردهای بسیار، تحریم‌ها را هم از بین خواهد برد و از زبان نمایندگان کلیمیان در مجلس افزوده است: از زمان سلسله قاجار در قرن 19، پیروان دین یهود همیشه نماینده‌ای در مجلس دارند و سیامک مره صدق نماینده کنونی یهودیان در مجلس این کشور نیز گفته است ما در ایران، استیجاری زندگی نمی‌کنیم. ایرانی هستیم و بیش از 30 قرن است که این کشور وطن ما است. هم‌اکنون 12 باب از 60 کنیسه در تهران فعالیت می‌کند و همه مجالس و مجامع یهودیان نیز با حضور جمع کثیری از پیروان این دین برگزار می‌شود.

چرا دیگر کسی از آمریکا نمی‌ترسد؟

در سال 1991 آمریکا بر این گمان بود که خلاصی یافتن از رقیب در عرصه بین‌الملل، باعث کاهش بودجه نظامی این کشور و به تبع آن شکوفا شدن اقتصادش خواهد شد، به همین سبب جورج بوش پدر، پس از عملیات طوفان صحرا فورا شمار نیروها و تشکیلات نظامی خود را کاهش داد و بیل کلینتون رئیس‌جمهور اسبق آمریکا نیز این شیوه را پی‌گرفت و بودجه نظامی آمریکا را محدودتر کرد.

به گزارش تدبیر24، اما بازگشت جمهوری‌خواهان به کنگره در سال 1995 به بازنگری در مساله بودجه جنگی آمریکا انجامید و با این که آمریکا دیگر دشمنی برای جنگیدن نداشت، به افزایش تسلیحات خود روی آورد؛ تا این که نومحافظه‌کاران زمینه را برای حمله آمریکا به تمام جهان به منظور پایه گذاری نخستین امپراتوری جهانی فراهم کردند و حملات 11 سپتامبر سال 2001، فرصتی مناسب برای جورج بوش پسر بود که از آن برای حمله به افغانستان و عراق استفاده کند تا پس از آن نوبت به سوریه، لیبی، سومالی و سودان برسد و آمریکا برنامه خود را با حمله به ایران و پس از آن به چین به پایان برساند.

در حال حاضر روشن است که آمریکا، با وجود برتری نظامی بر 20 کشور بزرگ جهان که از میان آن‌ها می‌توان به روسیه و چین هم اشاره کرد، دیگر قادر به برپا کردن جنگ‌های کلاسیک گسترده نیست به همین دلیل آمریکا به محض استقرار ناوهای جنگی روسی در دریای مدیترانه، از حمله به سوریه منصرف و ناچار شد ناوهای خود را در دریای سرخ مستقر کند تا بتواند موشک‌های تام هاک خود را از آن جا شلیک کند. اما برای شلیک این موشک‌ها هم ناچار به استفاده از حریم هوایی عربستان و اردن بود.

در آن زمان ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه در مقاله‌ نیویورک تایمز در خصوص آنچه "عزم و اراده استفاده از قدرت وحشیانه در سیاست خارجی" توصیف شده، زبان به نصیحت مقامات واشنگتن گشود و این مقاله خشم سیاستمداران آمریکایی را برانگیخت و رئیس‌جمهور آمریکا پاسخ پوتین را در سخنرانی خود در سازمان ملل داد و گفت: "هیچ کشوری در جهان، اعم از روسیه وجود ندارد که آرزو داشته باشد، باری که آمریکا به دوش می‌کشد را بر دوش داشته باشد، آمریکا نقش کلانتر جهان را در رعایت برابری بین انسان‌ها ایفا کرده است". اما پاسخ اوباما کافی نبود.

وقتی دیلما روسف رئیس‌جمهور برزیل از آمریکا خواست برای جاسوسی از همه کشورهای جهان، عذرخواهی کند، ناگهان تمام حضار برای او دست زدند و این واکنش، شکوه سخنرانی اوباما را فروریخت، پس از آن نیز رئیس‌جمهور سوییس سیاست قدرت‌طلبی آمریکا را محکوم کرد. در این میان اوا مورالس رئیس‌جمهور بولیوی پا را از این نیز فراتر گذاشت و محاکمه رئیس‌جمهور آمریکا را در دادگاه بین‌المللی به اتهام ارتکاب جنایت ضد بشریت خواستار شد. پس از آن تامیسلاو نیکولیک رئیس‌جمهور صربستان دادگاه‌های بین‌المللی را به دلیل اینکه تنها دشمنان آمریکا را محاکمه می‌کند، تئاتری مسخره و مضحک خواند.

در طول تاریخ، هیچ قدرت جهانی به اندازه حال حاضر آمریکا آماج انتقادات نبوده است و این انتقادات نشان می‌دهد که آمریکا پس از عقب‌نشینی خفت‌باری که در برابر سوریه داشت، دیگر قادر نیست کشوری را بترساند.

باشگاه خبرنگاران



کلمات کلیدی : امریکا
 
 

شارژ ایرانسل

فال حافظ

Free counter and web stats