هجمه و تهدید رییس جمهور توسط افراطی ها اوج گرفت؛
تلاش برای خوانش رای 18 میلیونی، با قرائت چند هزار افراطی/ به جای داستان سرایی، موضع گیری کنید!/ بی تفاوتی به خواسته هایمان برای دولت تبعات ناگواری دارد؛ روحانی منتظریم!
گروه سیاسی- رجانیوز: از همان ساعات اولیه بعد از اعلام نتایج انتخابات ریاست جمهوری یازدهم و قطعی شدن پیروزی دکتر حسن روحانی، تعدادی از هواداران وی در خیابان ها به ابراز شادمانی پرداختند اما سر دادن برخی شعارهای افراطی توسط آنها منجر شد تا پیش بینی شود یکی از اصلی ترین چالش های رییس جمهور جدید نوع مواجهه اش با اقلیتی افراطی خواهد بود که رای مردم به رییس جمهور جدید را به یک رای «سیاسی» تفسیر کرده اند و مصمم هستند تا خوانش دروغ خود از رای هجده میلیونی مردم را به جامعه و خصوصا دولت جدید تحمیل کنند.
به گزارش رجانیوز، در همین راستا در حالی که کمتر از سه ماه از آغاز بکار آقای روحانی به عنوان رییس جمهور جدید می گذرد، سیل تازه ای از هجمه های افراطیون اصلاح طلب که از ابراز اتصال خود به طیف های ضدانقلاب ابایی ندارند، به وی آغاز شده چنانکه نگاهی به رسانه های مجازی و مکتوب اصلاح طلبان نشان می دهد، به بهانه ماجراجویی و جنجال دختران یکی از سران فتنه که اصل خبر نیز مورد تکذیب مسئولان امنیتی دولت جدید قرار گرفت، حمله این اقلیت افراطی که خود را همه کاره دولت جدید تصور می کند، به رئیس جمهور شدت گرفته است.
در این راستا، یکی از سایت های اپوزیسیون که از لندن مدیریت می شود، با انتشار بیانیه ای که آن را بیانیه شورای هماهنگی راه سبز خوانده است، از سکوت رییس جمهور و دولت جدید نسبت به این مساله ابراز نارضایتی کرده و نه حل مشکلات معیشتی مردم، بلکه محکوم کردن این موضوع را محوری ترین خواسته رای دهندگان به دولت جدید دانسته است:
روحانی این واقعه را محکوم کند و نشان دهد به وعده های انتخاباتی اش وفادار است!
«محکوم کردنِ سیلی نواختن و هتک حرمت دختران کسی که در سالهای اخیر مورد وقیحانهترین تهمتها بوده است و رفع ظلم و اعاده کرامت از آنها، خواسته محوری کسانی است که در 24 خرداد به رییسجمهور محترم رای دادهاند. بی تفاوتی نسبت به این عمل غیر قابل توجیه، تنها یک پیام دارد و آن اینکه «در بر همان پاشنه سابق میچرخد.»
در بخش دیگری از این بیانیه آمده است:
«اینک انتظار از جناب آقای روحانی این است که ضمن محکوم کردن قاطع این رخداد زشت که در دوره تصدی رسمی ایشان واقع شده و دلجویی از دختران میرحسین و رهنورد، برنامههای خود برای استقرار حکومت قانون و رفع این غده را شفاف با مردم مطرح کند و نشان دهد که به وعدههای انتخاباتی خود وفادار است ... اینجا یکی از نقاط عطفی است که تفاوت معنایی دولت ملی را با دولت پیشین آشکار می سازد.»
به جای داستان سرایی، موضع گیری شود!
اردشیر امیر ارجمند مشاور ارشد میرحسین موسوی نیز که مدتی است از کشور فرار کرده و با محافل فرانسوی ارتباط خوبی دارد، در گفتگو با رادیو دویچه وله ضمن حمله به مسئولان امنیتی دولت جدید گفت: «این ادامه برخوردهای کلیشه ای است که ما در این سال ها شاهدش بودیم. اگر اتفاقی می افتد به جای اینکه مسوولانه اشتباه بازگو و عذرخواهی شود شروع می کنند به داستان سرایی.»
وی ادامه داد: «نکته اول اینکه به جای اینکه داستان سرایی کنند بهتر بود در همان وهله اول عذرخواهی می کردند یا اینکه حداقل می گفتند که ما پرونده را مورد بررسی قرار می دهیم. نکته دوم آن که انتظاری که از اقای علوی می رود این است که به هر حال بعد از تغییراتی که در جامعه و کشور صورت گرفته، این تغییرات در وزارت اطلاعات هم مشاهده شود و برخوردها منصفانه و مطابق با منافع ملی باشد. و اجازه داده نشود اگر خطایی هم انجام شده این گونه توجیه شود. همه منتظرند که وزارت اطلاعات و آقای روحانی و دولت نسبت به این عمل ناشایست موضع گیری کنند.»
رای ما مشروط و با شعار یا حسین، میر حسین بوده ولی متاسفانه شما (روحانی) حرفی نمی زنید!
در این باره سیدعلی محمد دستغیب نیز که مواضع افراطی وی طی سالهای اخیر موجب شهرتش شده است، در جمع تعدادی از اصلاح طلبان استان فارس در سخنانی تهدید آمیز خطاب به رییس جمهور گفته است:
«جناب آقاى روحانى! مردم که به شما رأى دادند و با شعار «یا حسین میر حسین» پاى صندوق آمدند؛ یعنى ما به خاطر او به شما رأى مىدهیم ولى متأسفانه شما حرفى نمىزنید... جناب حجة السلام والمسلمین آقاى دکتر حسن روحانى، رئیس جمهور محترم جمهورى اسلامى ایران! بنده و دیگران ـ طبق آنچه از شعارهایشان استفاده کردیم ـ به شما رأى مشروط دادیم. شرطمان هم اول از همه این بود که سعى کنید زندانیان سیاسى را آزاد کنید، به خصوص حصر آقاى موسوى و کروبى را بردارید.»
روحانی فراموش نکند ...
عبدا الله نوری یکی از چهره های شاخص تندروی اصلاح طلب نیز در دیدار هفته گذشته خود با فرزندان کروبی، تلویحا برای دولت جدید تعیین تکلیف کرده و گرفته است: «مجددا بر این موضوع و این پیشنهاد تاکید می کنم، جناب آقای روحانی و دولت محترم فراموش نکنند که پایگاه رأی و بدنه ی اجتماعی حامی شان اغلب کسانی بودند که از بی قانونی و تضییع حقوق شهروندی و تنگ نظری ها به ستوه آمدند و با امید رهایی از این وضعیت راهی متفاوت را برگزیدند. معتقد هستم یکی از خواست های اکثریت مردم در انتخابات اخیر ریاست جمهوری، تغییر فضای امنیتی و احیای حقوق شهروندی و مدنی تک تک شهروندان از دولت تدبیر و امید بوده و هست.»
بی تفاوتی به خواسته هایمان برای دولت تبعات ناگواری دارد؛ روحانی منتظریم!
و نهایتا باید به یادداشت اخیر روزنامه اعتماد اشاره کرد، یادداشتی که نویسنده آن با اشاره به وقایع اخیر نوشته است: «نیازی نیست خیلی گوش تیز کنیم تا صدای نارضایتی برخی حامیان دولت روحانی را بشنویم. این روزها در محافل و جمعهای دوستانه پچپچهای درگوشی و گلایههای جدی از برخی رفتارها، بیتفاوتیها، انتصابها و بیتوجهیهای دولت جدید شنیده میشود. اصلا خیلی لازم نیست راه دوری برویم. در همین فیس بوک هم (که تبدیل به نبض جامعه مدنی شده) میبینیم که حامیان پرشور دولت گاهی اوقات دچار سرخوردگی شده و زمزمه نارضایتی سر میدهند.»
نویسنده یادداشت این روزنامه زنجیره ای در ادامه با تهدید روحانی می نویسد:
«به هرحال به صورت طبیعی شهروندان تحولخواه، دانشجویان و حامیان راسخ روحانی تا مدت زمانی به دیده تساهل با اتفاقات برخورد کرده و اجازه میدهند دولت کارش را به سلیقه خودش پیش ببرد اما از یک نقطهیی به بعد کاسه صبر لبریز شده و ممکن است حمایت و پشتیبانی جای خود را به اعتراض و گلایه دهد. این زمزمههای پنهانی که هر روز از گوشه و کنار بیشتر شنیده میشود احتمالا تا چند وقت دیگر عمومیتر بیان شده و سمت و سوی شدیدتری پیدا کند. بیتفاوتی به خواستها و انتظارات بنفش پوشان حامی روحانی فاصلهیی ایجاد میکند که در ادامه راه، تبعات ناگواری برای دولت تدبیر و امید خواهد داشت. در نتیجه دولتمردان با همه تلاشی که در پیگیری خط اعتدالی نشان میدهد یک جایی باید قاطعانه به حامیان خود پیام دهند: صدایتان را شنیدیم، در کنار شما هستیم و به عهد خود پایبندیم.
خلاصه آنکه خوب است دولت جدید توازن و تناسب را در اجرای سیاست متقاعدسازی و همراهسازی رعایت کرده و همانقدر که توجه دارد اصولگرایان و چهرههای متنفذ رقیب را با قطار اعتدال همراه کند، مراقب سرنشینان این قطار هم باشد که پیاده نشوند. چه بسا پس از تشکرهای فراوان، به زودی این موج به راه بیفتد: روحانی منتظریم!»
به نظر می رسد همانطور که پیش بینی می شد، یکی از اصلی ترین چالش های دولت جدید در نوع مواجهه و تقابل با بخشی از هواداران افراطی اش رقم خورده است، افرادی که تا پیش از انتخابات ریاست جمهوری یازدهم بر ادعای مضحک تقلب در انتخابات دهم مصر بودند و حتی سخن از تحریم انتخابات می گفتند و زمانی که انتخاب رییس جمهور جدید با اختلاف 260 هزار رای را مشاهده کردند، سعی دارند با تحمیل خواسته های خود به دولت جدید، همه خواسته های 18 میلیون رای دهنده به آن را در مطالبات سیاسی افراطی تفسیر کنند و هم اینک نیز با چشم بستن بر مشکلات اقتصادی و عینی مردم، رفع حصر سران فتنه و موضع گیری مقامات رسمی کشور درباره مساله ای که از ریشه تکذیب شده را خواستار شده اند!
باید باز هم منتظر بود و دید آیا بلایی که افراطیون دوم خردادی بر سر محمد خاتمی آوردند، این بار بر سر رییس جمهور جدید نیز خواهند آورد یا خیر؟
منبع: رجانیوز