گزارش خبری کیهان پروژه صهیونیستی 25 بهمن چگونه شکست خورد؟
سرویس سیاسی-
به رغم تدارکات بسیار گسترده دولت های آمریکا و اسرائیل و تحرکات گروه های تروریستی بویژه منافقین، همچنین ارتباط گیری با اراذل و اوباش تهران، روز 25 بهمن بی آنکه حادثه قابل توجهی رخ بدهد به پایان رسید.
صبح دیروز خبر رسید که در چهارراه قصر تهران فردی بالای یک جرثقیل بزرگ ساختمانی رفته و پرچم سبزی برافراشته است. سایت های ضد انقلاب و خصوصا حلقه های صهیونیستی «کلمه» در تهران(ارگان موسوی) و «جرس» در لندن بلافاصله با ذوق زدگی به بزرگ نمایی این خبر پرداخته و نتیجه گرفتند که این «حرکت نمادین» آغاز تجمعات روز 25 بهمن است! این در حالی است که منابع انتظامی و امنیتی به کیهان گفتند فرد مزبور به مقدار قابل توجهی مواد مخدر مصرف کرده بود و تنها نکته ای که توانست بعد از ساعت ها بر زبان بیاورد این بود که بابت این «دیوانه بازی» پول فراوانی هم گرفته است.
از همان ابتدای صبح روشن بود که نه سران داخلی فتنه و نه اربابان بیرونی آنها هیچ امیدی به شکل گیری یک تحرک خیابانی قابل توجه ندارند و تنها چیزی که در پی آن هستند این است که بتوانند با ترفندهای کودکانه ای از این دست «تجمعی ساختگی» چند عکس و فیلم بگیرند و بعد با استفاده از آنها به عملیات روانی و رسانه ای بپردازند که گویی آرزوی نتانیاهو محقق شده و در خیابان های تهران هم به واقع خبری بوده است!
دیروز به جز چندصد تن از اوباش سازمان یافته- که دستگیری های انجام شده به سرعت ارتباطات خارجی برخی از آنها را آشکار کرده- عملا کسی به درخواست سران فتنه یعنی موسوی و کروبی برای تجمع خیابانی اعتنا نکرد. اگرچه جریان فتنه داخلی و خارجی مناطق و خیابان هایی را برای تجمع اعلام کرده بود که به طور طبیعی در ساعات پایانی روز شلوغ و پر ازدحام است ولی مشاهدات عینی خبرنگاران کیهان نشان می دهد مردم که کوچکترین اعتنایی به تحرکات مشکوک آشوبگرانی که از محل های کار خود بازمی گشتند و در بین جمعیت در حال تردد، مترصد فرصتی برای آشوبگری بودند، نکردند. برخورد بسیار خوب و محترمانه نیروی انتظامی با مردم و راهنمایی آنها به حرکت در مسیرهایی که از بار ترافیکی خیابان هایی مانند انقلاب و ولی عصر بکاهد نیز از صحنه های قابل توجهی است که خبرنگاران کیهان تصاویر و گزارش های متعددی از آن تهیه کرده اند. در تمام این صحنه ها مطالبه مردم از ماموران انتظامی آن است که «ریشه فتنه را بکنند» و یکبار برای همیشه تکلیف اوباش را روشن کنند. نکته دیگر درباره حوادث دیروز این است که تلویزیون فارسی بی بی سی و تلویزیون العربیه- که به شدت از درنوردیده شدن دیکتاتوری های عربی- آمریکایی به دست امواج انقلاب اسلامی هراسان و عصبانی است- با قطع برنامه های عادی خود و شروع پخش برنامه 2 ساعت زودتر از وقت معمول به یاری اهل فتنه آمدند و تلاش کردند فضای تهران را ملتهب و بحرانی نشان بدهند. در حالی که سایت رادیو اسرائیل از دیروز یک صفحه ویژه به آشوب طلبان 25 بهمن اختصاص داده بود امروز صبح هم کاخ سفید صفحه ای اختصاصی به زبان فارسی در تویتر گشود و به این ترتیب دیگر تردیدی در این باره نماند که پس صحنه این حرکت در تل آویو و واشنگتن تدارک شده و امثال موسوی و کروبی عواملی بی مقدار بیش نیستند. با این وجود برخی از مردمی که دیروز با هدف «برخورد با اوباش» به خیابان های تهران آمده بودند به روش هایی کاملا ابتکاری صدای خشم خود را به گوش این رسانه های صهیونیستی رساندند. در یک مورد جالب توجه یک به اصطلاح خبرنگار بی بی سی فارسی در تماسی مستقیم از میدان صادقیه با این شبکه اعلام کرد که مردم در دفاع از موسوی و کروبی به خیابان ریخته اند و به نفع بی بی سی شعار می دهند. مجری از او خواست گوشی تلفن خود را نزدیک تظاهر کنندگان ببرد تا صدای آنها قابل شنیدن باشد و وقتی او این کار را انجام داد مردم یک صدا فریاد زدند: «بی بی سی حیا کن...»! و شبه خبرنگار مذکور به ناچار با دستپاچگی تلفن را قطع کرد...
غروب روز دوشنبه حدود ساعت 6 بعدازظهر فضای شهر تهران کاملا عادی بود و خیابان ها حتی خلوت تر از هر روز به نظر می رسید. معدود تحرکات پراکنده اوباش به سرعت و با برخورد قاطع نیروهای انتظامی خاموش شد و یک بار دیگر جز بی آبرویی برای فتنه گران باقی نماند.
چند تیم تروریستی هم که در 3-2 روز گذشته با ماموریت کشته سازی از «جوانان سبزپوش» وارد تهران شده بودند نیز در همان ساعات اولیه شناسایی و دستگیر شدند و در نتیجه پروژه 25 بهمن قبل از آن که متولد شود، مرد. اما سؤالی که اکنون مردم از خود و مسئولان می پرسند این است که مماشات با این محاربان که حالا دیگر رسما به مزدوران موساد در ایران تبدیل شده اند خصوصا سران فتنه ، تا کی بناست ادامه پیدا کند؟ حالا کاملا روشن شده این افراد جز معدودی اوباش و چند تروریست جانی هواخواهی ندارند، آیا نباید تکلیف را یکسره کرد؟
کیهان