دادستان کل کشور: قطع تماس سران فتنه با بیگانگانگام اول برخورد است
حجت الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه ای سخنگوی قوه قضائیه دیروز در نهمین نشست خبری خود با خبرنگاران پیرامون موضوعات مختلف از «گام اول برخورد با سران فتنه» تا «پرونده عقرب سیاه» به ایراد توضیحات پرداخت....
محاکمه سران فتنه
محسنی اژه ای در پاسخ به سؤال یکی از خبرنگاران درباره محاکمه و مجازات سران فتنه و موضوع بازداشت خانگی آنها تصریح کرد: ما امروز از فتنه عبور کردیم، فتنه زمانی است که قضایا مبهم باشد و فضا برای عده ای تاریک باشد و مرزها مشخص نباشد اما امروز دست اجانب و تحریکات ضد انقلاب واضح و مشخص است و ضد انقلاب بصورت عریان به میدان آمده و طبیعی است که از این به بعد سیاست برخورد با آنها نیز متفاوت خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه خوشبختانه با روشن شدن فضا عده ای از افرادی که پیش از این سخنی درباره سران فتنه نگفته بودند از آنها اظهار انزجار کردند، گفت: خوشبختانه با سران فتنه اتمام حجت شد و امروز این افراد هیچ جایگاهی در بین ملت ندارند.
سخنگوی قوه قضائیه خاطرنشان کرد: درخصوص سران فتنه پس از اتمام حجت ها و انذارها در قدم اول ارتباطات آنها اعم از رفت وآمد و ارتباطات تلفنی و غیر تلفنی آنان محدود شده و بنابر اقتضائات قدم های بعدی نیز برداشته خواهد شد و اکنون آنها در محدودیت به سر می برند. اما دستگیری و محاکمه آنها انجام خواهد شد.
تعقیب و محاکمه فتنه گران خارج از کشور حتمی است
در ادامه این نشست، خبرنگار کیهان با اشاره به تاکید سخنگوی دستگاه قضایی مبنی بر اینکه امروز ضد انقلاب بصورت عریان به صحنه آمده است پرسید: در این میان جماعتی که تبعه ایران هستند و به خارج از کشور گریخته اند در بیرون از مرزها با فتنه گران و اغتشاشگران همکاری تنگاتنگ دارند و هر روز در رسانه های ضد انقلاب مرتکب دروغ پراکنی و اتهام افکنی به نظام و مسئولان ارشد نظام هستند، آیا دستگاه قضایی در این باره برنامه ای برای محاکمه قضایی آنها از طریق دادگاه های کشورمان ندارد؟ که محسنی اژه ای پاسخ داد: کسانی که مرتکب جرم شده و تبعه ایران هستند حتی اگر در خارج از کشور باشند این امکان وجود دارد که تحت تعقیب و پیگیری قرار بگیرند وی افزود: افرادی که اشاره کردید خیلی ذلیلانه با آمریکا و بیگانگان همکاری دارند و این روسیاهی است که برای آنان باقی می ماند.
اژه ای با تصریح بر اینکه این عده پیش از این ادعاهایی درباره عضویت در نظام داشتند گفت: حتما برای این افراد پرونده تشکیل خواهد شد و آنها باید تعقیب شوند و اگر به ایران بیایند در اینجا محاکمه می شوند وگرنه دادستان از طریق مراجع بین المللی پیگیری خواهد کرد.
دادستان کل کشور اضافه کرد: دادستان های هر استان و دادستان تهران می توانند علیه این افراد اعلام جرم کنند و برای آنها پرونده تشکیل دهند و آنان را تحت تعقیب قرار دهند.
پرونده بیمه
دادستان کل کشور در مورد آخرین وضعیت پرونده اختلاس از بیمه ایران با بیان این که دو جلسه این دادگاه برگزار شده و جلسات ادامه می یابد، خاطرنشان کرد: این پرونده تنها نسبت به همان 54 نفر در دادگاه در حال رسیدگی است زیرا برای این افراد کیفرخواست صادر شده و پرونده تکمیل شده است اما متهم دیگری نیز هست که تحقیقات در مورد وی ادامه دارد و از این جهت نمی توان گفت که پرونده همه متهمان این پرونده به دادگاه ارسال شده است.
محسنی اژه ای در خصوص علت مطرح شدن این پرونده در دادگاه کیفری استان نیز گفت: از آنجا که در کیفرخواست صادره به ماده 4 قانون تشدید مجازات ارتشا، اختلاس و کلاهبرداری استناد شده و در این ماده مجازات های 15 سال حبس تا حبس ابد و حتی مفسدفی الارض پیش بینی شده است لذا رسیدگی به آن در صلاحیت دادگاه کیفری استان بوده است.
در این باره گزارشی به قوه ارائه نشده
خبرنگاری از سخنگوی دستگاه قضایی، سؤال کرد که آیا دستگاه قضایی بنا ندارد به اتهامات «فائزه هاشمی» که در روزهای اخیر نیز دستگیر شده بود رسیدگی کند؟ محسنی اژه ای پاسخ داد: اخیرا گفته شد که وی دستگیر و آزاد شده است ولی از ناحیه نیروی انتظامی در خصوص وی نه گزارشی به صورت رسمی به قوه قضاییه واصل شده و نه کسی را تحویل داده اند.
وی در پاسخ به سؤالی مبنی بر دستگیری عوامل به شهادت رسیدن «صانع ژاله» نیز گفت: به دلیل این که تحقیقات این پرونده تکمیل نشده و به قوه قضاییه ارسال نشده اطلاعات دقیقی در این خصوص ندارم.
همچنین خبرنگاری پرسید آیا همانگونه که برای برخورد با سران فتنه مصلحت اندیشی می شود، برخورد با عوامل حادثه کهریزک، کوی دانشگاه و مجتمع سبحان نیز تابع مصالح است؟ محسنی اژه ای در پاسخ به این سؤال تاکید کرد: برخی از پرونده هایی که نام بردید در دادگاه است و حکم نیز در مورد آنها صادر شده و برخی دیگر در مرحله تحقیقات قرار دارد، اما بحث مصلحت اندیشی مطرح نیست، بلکه همواره گفته ام رسیدگی به پرونده ها تابع اقتضائاتی است که هر زمان این اقتضائات فراهم شود به آنها رسیدگی خواهد شد.
وی افزود: به عنوان مثال در مورد پرونده دادستان سابق تهران مشخصا از مجموعه ذیربط سؤال کردم که گفتند در این زمینه استعلاماتی صورت دادند اما هنوز پاسخی نیامده است و به محض پاسخ به استعلامات، تصمیم گیری می شود زیرا استعلاماتی هستند که در تصمیم قاضی موثرند.
سخنگوی قوه قضاییه همچنین در پاسخ به سؤالی درباره حسن یونسی، محمد صالح نقره کار و عبدالله رمضان زاده با تایید بازداشت این افراد گفت: آنها در بازداشت به سر می برند. پرونده در مرحله رسیدگی است و منجر به صدور کیفرخواست نشده است. البته محمد صالح نقره کار در خصوص اتهام جدیدی دستگیر شده است.
......................................
گریه (گفت و شنود)
گفت: تعدادی از مدعیان اصلاحات که به خارج از کشور گریخته و پناهنده شده اند از بی محلی دولت های خارجی کلافه شده و زبان به گلایه گشوده اند.
گفتم: چشمشان کور! دنده شون نرم! اگر بعضی غلط ها را نمی کردند به این حال و روز نمی افتادند!
گفت: به موسوی و کروبی و خاتمی فحش می دهند که چرا آنها را دچار توهم کرده بودند و حالا که به خارج از کشور پناهنده شده و فتنه هم شکست خورده، دیگر خارجی ها هم تحویلشان نمی گیرند.
گفتم: حیوونکی ها!
گفت: یکی از آنها در سایت «توئیتر» با حسرت نوشته است «وقتی پناهنده شدیم از وعده ها چه خوشحال بودیم و حالا از بی محلی کشورهای پناه دهنده داریم دق می کنیم».
گفتم: پسربچه ای گریه کنان پیش مادرش رفت. مادر با نگرانی پرسید؛ چرا گریه می کنی؟ و پسربچه گفت؛ بابا داشت میخ می کوبید، چکش محکم روی انگشتش خورد. مادر گفت؛ این که گریه نداره، تازه یک کمی هم خنده داره! و بچه گفت؛ مامان جون! من هم اول خندیدم، اما بابا محکم زد بیخ گوشم!
........................................
دوکارشناس ارشد شورای امنیت ملی آمریکا اعلام کردند؛
پروژه کاخ سفید برای استفاده از آشوبگران به منظور تضعیف برتری منطقه ای ایران
دو کارشناس ارشد شورای امنیت ملی آمریکا در تحلیلی با اشاره به قیام های مردمی در کشورهای عربی و افزایش روزافزون قدرت منطقه ای ایران اعلام کردند که دولت اوباما برای تضعیف این جایگاه به دنبال استفاده از مخالفان در ایران است.
«هیلاری لورت و فیلینت لورت» در این تحلیل که در پایگاه «ریس فور ایران» منتشر شده آورده اند: دوست محترم ما «دیوید فروم» (نطق نویس بوش) مطلب بسیار جالب توجهی را با عنوان «آمریکا نمی تواند ناآرامی های بحرین را نادیده انگارد» منتشر کرده است. دیوید نکات مهمی را گوشزد کرده است که ما نیز با آنها موافق هستیم؛ از آنجا که «یک ناوگان جنگی کامل آمریکا در بحرین مستقر است، هیچ راه گریزی نیست که آمریکا بتواند خود را از مناسبات داخلی و امور سیاسی بحرین جدا کند و دخالتی در این باره نداشته باشد.» اما توصیه ای که وی برای سیاست خارجی آمریکا پیشنهاد می کند، چندان از نظر ما خوشایند نیست.
وی معتقد است: ایران بازیگر بزرگی در خاورمیانه است... هر تصمیمی که در قبال این منطقه اتخاذ می شود باید با این سؤال ارزیابی گردد: «آیا این تصمیم ما را به یک تغییر مثبت در سیستم سیاسی ایران نزدیک می کند یا از آن دور می سازد؟ این سؤال باید در مورد تصمیم گیری هایی که نسبت به بحرین و بسیاری از دیگر کشورها صورت می گیرد نیز در نظر گرفته شوند.»
در ادامه این تحلیل آمده است:
یکی از دلایلی که باعث می شود پیشنهاد دیوید- به یاد داشته باشید که او یکی از برجسته ترین نومحافظه کارانی است که می توان یافت- ما را شوکه کند این است که به نظر می رسد چنین پیشنهادی پیش از این توسط رئیس جمهور اوباما و دولت وی در این منطقه به کار گرفته شده است.
در همین راستا دیوید سنگر از روزنامه نیویورک تایمز معتقد است که رئیس جمهور اوباما بر این باور است که ناآرامی ها در تونس، مصر و دیگر مناطق، «می تواند روایتی جایگزین برای القاعده و ایران باشد که آمریکا می بایست از آن استفاده کند.»
با توجه به همین مضامین است که باید دریابیم که چرا دولت اوباما هفت ساعت پس از اینکه عمر سلیمان کناره گیری حسنی مبارک را از ریاست جمهوری مصر اعلام کرد، از ستاد مطبوعاتی کاخ سفید بخواهد دست به کار شوند و «یک صدا از معترضان» در ایران بخواهند «به خیابان ها ریخته و خواسته های خود را فریاد زنند.»
دولت اوباما تصمیم گرفته است به هر نحوی که ممکن است به جمهوری اسلامی «فشار بیاورد»، و این در حالی است که جایگاه استراتژیک آمریکا در خاورمیانه جلوی چشمان ما روز به روز ضعیف تر شده و تحلیل می رود.
برخی از این شیوه ها، تلاش های بیهوده ای است که در جهت ایجاد تغییر در اوضاع سیاسی داخلی ایران صورت می گیرد- از جمله تلاش ها و تشویق های دولت اوباما برای ایجاد ناآرامی در داخل ایران. همچنین دولت اوباما به تازگی عنوان تروریست را از سازمان مجاهدین خلق برداشته و بیش از این آن را یک سازمان تروریستی نمی داند.
در پایان این تحلیل آمده است: دولت اوباما که دیگر امیدی ندارد به عنوان قدرتی نگریسته شود که در خاورمیانه تأثیرات معناداری به جای می گذارد، به دنبال راه های دیگری می گردد که بتواند جمهوری اسلامی را تحت فشار قرار دهد.
................................................
مرفهین بی درد و دروغی به نام «جنبش» (خبر ویژه)
ارگان حلقه لندن اذعان کرد برخلاف جنبش های واقعی، بقایای فتنه سبز، برخی افراد مرفه بالاشهر تهران هستند.
«جرس» در گزارشی به نقل از یک شاهد عینی حادثه سازی 25 بهمن نوشت: ایران با کشورهای ملتهب منطقه متفاوت است. ما در مصر و تونس شاهد حضور متمرکز مردم هستیم. نکته دیگر این است که در آن کشورها بازوهایی چون بسیج و سپاه وجود ندارد. همچنین این کشورها دارای روابط حسنه ای با غرب هستند در حالی که در ایران کاملا برعکس است.
این رسانه راه اندازی شده از سوی سرویس جاسوسی MI6 انگلیس و فعال در فتنه سبز می افزاید: همراهان جریان سبز از طبقه مرفه بوده اند که در نیاوران، تجریش و سعادت آباد و... ساکن هستند در حالی که در محلاتی مانند نازی آباد، خزانه، امیریه، منیریه و... سکوت محض حاکم است.
دروغ بزرگ نهفته در گزارش میدانی ارگان حلقه لندن این مطلب است که ادعا کرده غیر از معدودی افراد مرفه بالاشهری- و البته شماری از بقایای گروهک ها- بقیه مردم در سکوت محض هستند حال آن که اگر گزارشگر جرس کور نبود، هویت واقعی مردم تهران و سراسر کشور را در حماسه های بزرگی نظیر نهم دی ماه 1388 و 22بهمن سال گذشته و امسال گزارش می کرد. در حرمت شکنی عاشورای سال گذشته (6 دی 88) نیز همین مردم بودند که از هیئت ها و تکایا به سمت اوباش رفتند و در کمتر از ساعتی آنها را فراری دادند. اگر هم در مواقعی میلیشیای منافقین و مرفهین بی درد بعضا به صورت نقطه ای و لکه ای آفتابی شده اند، صرفا از سر خویشتن داری همین مردم بوده است و الا برای ملتی که جنایتکارانی چون صدام و لشکر منافقین- در عملیات مرصاد- را تا دروازه های جهنم بدرقه کرد، جارو کردن گروهی که هویت خود را با سطل آشغال و آتش زدن آن تعریف و ابراز می کنند، کمترین زحمتی ندارد.
................................................
لیچارهای بالاترین به آنها که الکی «داغ» می کنند (خبر ویژه)
رای کاربران حرفه ای شبکه صهیونیستی «بالاترین» به چند دعوت اخیر برای اغتشاش خیابانی و عدم حضور در صحنه واقعی باعث شد تا این شبکه زبان به لیچار و ناسزا باز کند.
طی یک سال اخیر رویه کاربران رند و حرفه ای بالاترین این بوده که سناریوهای دعوت به اغتشاش و تجمع و ... را «داغ» کنند و بدین ترتیب همدیگر را تحمیق و به آفتابی شدن در خیابان تحریک نمایند، هر چند که بسیاری از این کاربران کلاهبردار، اساسا در تل آویو، لندن و پاریس و آمستردام و نیویورک و واشنگتن و برلین حضور دارند و اصطلاحا دیگران را شیر می کنند. نتیجه این چرخه نمایشی هم کمدی درازگوش تروا در 22 بهمن سال گذشته و سپس شعبده بازی های 22 خرداد و روز قدس و 13 آبان و 16 آذر و عاشورا و 25 بهمن امسال بود.
همین واقعیت آزاردهنده بود که باعث شد بالاترین آن روی خود را به نمایش بگذارد و خطاب به همین کنارگودی های پرحرارت فضای مجازی بنویسد: آهای بی غیرت ها! شما لیاقت ندارین. شما غیرت ندارین وگرنه همراه می شدین.
این شبکه صهیونیستی سپس به عقده گشایی علیه ملت ایران پرداخته و می نویسد: ای ملت بی غیرت، ای بازاری و کارمند بی غیرت، ای پدر و مادر بی غیرت، ای لر و ترک بی غیرت که بویی از ستارخان نبردی، یا همراه شو یا بمیر(!)
بالاترین در مطلب دیگری نوشت: اگر شما با شرف بودی، همراه می شدی و تنها به شعار دادن پشت کامپیوتر بسنده نمی کردی. خود من اون پنج شنبه ای که قرار بود به خیابان بیاییم، بیمار بودم و نرفتم اما یک سری از دوستانم هم فقط پشت کامپیوترنشستند و تکان نخوردند. آهای اونی که فقط نشستی پای اینترنت! خیلی بی شرف و نامردی.
در همین حال یکی از کاربران شبکه یاد شده از هم قطاران خواسته در روزهایی که حساسیت پیش می آید، لینک های سرگرمی نگذارند و باعث انحراف ذهن نشوند.
خاطرنشان می شود بالاترین پیش از این هم همفکران ضدانقلاب خود را به بی ناموسی و مفت خوری متهم کرده بود.
.................................................
اشپیگل: از این پس باید مصر را حوزه نفوذ ایران حساب کرد (خبر ویژه)
با اتفاقاتی که در مصر در شرف وقوع است، باید این کشور را جزء منطقه نفوذ ایران به حساب آورد.
مجله صهیونیستی- آلمانی اشپیگل با مرور اخبار مربوط به عبور 2 رزمناو ایرانی از کانال سوئز به سمت سوریه تأکید کرد: در شرایط کنونی مصر جزء منطقه نفوذ ایران محسوب می شود. ناوهای ایرانی در حالی با مجوز مصر از کانال سوئز عبور کردند که همین کشور در دوره مبارک و همین 10 ماه قبل اجازه عبور به یک کشتی ایرانی را برای بردن کمک های امدادی به غزه نداد، در حالی که چندین بار کشتی ها و زیردریایی های جنگ رژیم صهیونیستی از آن عبور کرده اند. اکنون اسرائیل نگران تغییر وضعیت در منطقه و از دست رفتن مصر به عنوان مهمترین متحد استراتژیک خود است.
اشپیگل این سخنان شیمون پرز رئیس رژیم صهیونیستی را مورد توجه قرار داد که «پرزیدنت مبارک یک سنگ بزرگ برای مهار و ممانعت از سیل در منطقه بود اما اکنون دیگر این سنگ وجود ندارد و علاوه بر آن از درون نیز با مشکل بی ثباتی روبرو شده است.»
یک مقام اسرائیلی نیز به نیویورک تایمز گفته است: عبور رزمناوهای ایرانی از سوئز به سوریه، نشانه گسترش نفوذ ایران ورد پای تازه این کشور در منطقه است. پیش از این حضور حزب الله در شمال و حماس در جنوب (غزه) به اندازه کافی برای اسرائیل نگران کننده بود. هم اکنون حزب الله دارای بیش از 45 هزار موشک و راکت است که می تواند با آن به عمق اسرائیل حمله کند.
در این میان گزارش روزنامه آلمانی فرانکفورتر آلگماینه سایتونگ حاکی است: هم تل آویو و هم واشنگتن همه تلاش خود را بکار بستند تا مانع عبور رزمناوهای ایرانی شوند و اوضاع مطابق ممنوعیت روزگار مبارک باشد. این اولین آزمایش برای مصر جدید بود.
از سوی دیگر رادیو فرانسه با مهم ارزیابی کردن عبور رزمناوها، درباره علت مسکوت گذاشتن ماجرا از سوی تل آویو و واشنگتن گفت: در شرایط بحرانی فعلی هم آمریکا و هم اسرائیل ترجیح می دهند با سکوت از کنار ماجرا عبور کنند. شاید اگر قضایای اخیر مصر نبود آنها اقدامی می کردند یا تبلیغات فراوانی برای ممانعت انجام می دادند اما در شرایط بحرانی فعلی ترجیح دادند ماجرا را مسکوت بگذارند.
...................................................
آمریکا: ما مبارک های ایرانی خود را تنها نمی گذاریم (خبر ویژه)
درپی خوش خدمتی فتنه گرانی چون موسوی و کروبی به آمریکا در غائله آفرینی 25 بهمن، سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید از این عناصر حمایت و نسبت به محدودیت عناصر ضدانقلاب در داخل ابراز نگرانی کرد.
این جزو معدود دفعاتی است که شورای امنیت ملی کاخ سفید وارد حمایت علنی از عناصر ضد انقلاب می شود. به نظر می رسد فشار فزاینده قیام های اسلامی در خاورمیانه، عرصه را بر آمریکا به شدت تنگ تر کرده و کاخ سفید سرکوب این قیام ها و فشارها را در گرو حاشیه سازی و تحرکات انحرافی در مناطقی غیر از مناطق تحت استیلای رژیم های مرتجع وابسته می داند. همین امر، علت سفارش اغتشاش در 25 بهمن از سوی آمریکا و رژیم صهیونیستی و سپس حمایت از مهره هایی چون موسوی و کروبی بود.
تامی ویتور سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید ضمن قرائت بیانیه این شورا گفته است: ما فشار سیستماتیک حکومت ایران علیه مخالفان و رسانه های مستقل را محکوم می کنیم. آنها حقوق آشکار بین المللی را زیر پا می گذارند و حقوق بشر را با ریاکاری نقض می کنند. ایران به جای حمایت از مردم مصر باید به مخالفان اجازه دهد تا تجمع و راهپیمایی کنند. ایالات متحده قویاً اقدامات سازماندهی شده در بازداشت چهره های سیاسی، فعالان سیاسی، وبلاگ نویسان، روزنامه نگاران و مدافعان حقوق بشر را محکوم می کند.
حمایت آمریکا از عناصر خائن و غربگرای اپوزیسیون پس از آن صورت می گیرد که کاخ سفید و غرب مجبور شدند پشت نوکرانی چون حسنی مبارک و زین العابدین بن علی و معمرقذافی را خالی کنند و بحث های گسترده ای را در رژیم های مرتجع و وابسته برانگیزند مبنی بر اینکه تنها ماندن و تحقیر شدن، سرنوشت همه نوکران آمریکا و غرب است.
همزمان با موضع این نهاد امنیتی آمریکا، یوسف صانعی هم که از سوی رادیو فردا ارگان رسمی سازمان سیا به عنوان «روحانی و مجتهد واقعی» معرفی شده، بیانیه ای صادر و ضمن آن از فتنه گران آلت دستی چون موسوی و کروبی حمایت کرد. این بیانیه بلافاصله در رسانه های ضدانقلاب نظیر بی بی سی، رادیو فردا، بالاترین، گویانیوز، جرس و... منتشر شد. جالب اینکه صانعی در همین بیانیه دشمن پسند، از موسوی به عنوان «شخصیت خدوم و زبده الاخیار و ذوی العزوالاحترام» و از کروبی به عنوان «یار دیرین و متعهد امام» یاد کرده بی آن که توضیح دهد حضرت امام خمینی(ره) جز دشنام و بغض و حقد، چه بهره از هیئت حاکمه آمریکا و رسانه های ضدانقلاب داشت؟ صانعی در این بیانیه منافقانه- که توسط بیت آلوده وی تدارک شده- همچنین توضیح نمی دهد که اگر هنوز ذره ای باور به امام خمینی و انقلاب دارد، چرا در برابر شعارهای ضد انقلابی و ساختارشکنانه اوباش تحریک شده از سوی موسوی و کروبی و رسانه های بیگانه، سکوت کرده است؟
در این میان پرسشی که پاسخ روشنی نیز در خود نهفته دارد این است که «شورای امنیت ملی کاخ سفید»، «وزارت خارجه اسرائیل»، «فتنه گرانی مانند موسوی و کروبی» و روحانی نمایانی نظیر صانعی و خاتمی و برخی اعضای مجمع روحانیون بر سر کدام موضوع توافق و تفاهم پیدا کرده اند؟ آیا این مسئله غم دین و درد انقلاب و غصه ملت ایران یا ملت های مسلمان و مظلوم منطقه است؟! اگر این گونه بود که اوباش تحریک شده از سوی فتنه گران و گروهک ها، روز 52 بهمن به نام حمایت از قیام مردم مصر و تونس، شعارهای یک روز قبل دیکته شده وزارت خارجه اسرائیل را تکرار نمی کردند؟
یادآور می شود در بحبوحه اغتشاشات سال گذشته و از جمله حرمت شکنی عناصر روزه خوار در روز قدس سال گذشته (72 شهریور 88)، عناصر محارب شعار می دادند «روحانی واقعی، منتظری- صانعی» و بعدها رادیو فردا براساس همین شعارها، مدال صلاحیت مرجعیت و اجتهاد را به گردن صانعی آویخت.
متقابلاً طی سالهای اخیر، سران و بازیچه های فتنه انگیزی دشمن به دلایل کاملاً مشخص، درباره جنایات و نسل کشی و اشغالگری آمریکا و رژیم صهیونیستی در کشورهای منطقه سکوت اختیار کرده اند تا ابعاد کامل بده بستان آنها با غرب پدیدار شود. مقامات آمریکایی پس از فتنه 88 بارها، حماقت عناصری چون موسوی و کروبی را تحت عنوان «شجاعت» و «شهامت» مورد ستایش قرار داده اند.
.........................................................
گاوداری آماده است، منتظر ورود گاوها هستیم! (خبر ویژه)
دیروز در حالی اعلام شد که «اتحادیه اروپا» قصد دارد با صدور یک بیانیه رسمی افرادی نظیر آیت الله محمدتقی مصباح یزدی، آیت الله سید احمد خاتمی، آیت الله محمد یزدی و حسین شریعتمداری (مدیر مسئول کیهان) را به عنوان «مبلغان فرهنگ خشونت» در لیست تحریم های خود جای دهد که تلویزیون های VOA (وابسته به سیا) و BBC فارسی نیز از یک ماه گذشته با پیشبرد پروژه ای مشترک زمینه سازی برای معرفی این چهره ها را به عنوان «سران خشونت در ایران» کلید زده اند.
تلویزیون VOA (وابسته به آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا) دیروز با پخش گزارشی ویژه «حسین شریعتمداری» (مدیر مسئول کیهان) را از «مبلغان برجسته تئوری خشونت مقدس» و یکی از «تئوریسین های رادیکال اسلام شیعی» معرفی کرد و در یک مغالطه مضحک به مقایسه مواضع «روزنامه کیهان» با مواضع گروهک های وهابی پرداخت! این تلویزیون وابسته به CIA سپس با پخش سخنان وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در افتتاحیه «پنجمین جشنواره بین المللی شعر فجر» مبنی بر «جلوگیری وزارت ارشاد از ترویج فرهنگ خشونت گرا در ایران» گفت: «در محافل فرهنگی ایران گفته می شود این گفته های وزیر ارشاد مبنی بر محکومیت خشونت، صرف نظر از این که کدام گروه مورد نظرند، سخنی درخور تأمل و مثبت است؛ بویژه آن که اگر دیدگاه های مقامات حکومتی، بویژه مسئولان قضایی جمهوری اسلامی را به یادآوریم که رامین جهانبگلو را به اتهام ترویج فرهنگ عدم خشونت مورد بازخواست و محاکمه قرار دادند.»
تلویزیون VOA در این گزارش بدون اشاره به اینکه نخستین بار روزنامه «کیهان» از ماهیت فاشیستی و خشونت گرای نظریه های به ظاهر «خشونت پرهیز» رامین جهانبگلو پرده برداشت، مدعی شد: «ازاین پس می شود به بررسی دیدگاه های مکتوب تندروان شیعی وابسته به حاکمیت، کسانی همچون «آیت الله مصباح یزدی» یا مقالات منتشره روزنامه «کیهان» توسط «حسین شریعتمداری» پرداخت تا روشن شود که آیا وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای زدودن ترویج آشکار خشونت در این حوزه ها کاری خواهد کرد یا تنها خشونت تندروان سنی سلفی و وهابی را محکوم کرده است؟»
یک ماه پیش از این نیز BBC فارسی طی گزارشی ویژه با هدف تفرقه افکنی میان نیروهای انقلاب، ابتدا به حمایت ظاهری از سیاست های فرهنگی دولت پرداخت و به گونه ای سالوسانه و با انتشار مقاله مفصلی به قلم «فرج سرکوهی» (جاسوس فراری) ادعا کرد سیاست های لیبرالی وزارت ارشاد با «ادبیات خشونت طلب» روزنامه «کیهان» برای انزوای روشنفکران سکولار و اپوزیسیون سازگار نیست! گفتنی است اوایل دی ماه سال جاری- دسامبر 2010- شبکه تلویزیونی CNN از دارایی صدها میلیون دلاری مدیر مسئول کیهان در بانک های سوئیس و دوبی و مالکیت دو ویلا در سواحل هاوایی و تورنتو کانادا خبر داده بود و در همان حال، نوری زاده در صدای آمریکا ضمن تأیید این خبر گفته بود شریعتمداری یک گاوداری بزرگ در دماوند نیز دارد و مدیر مسئول کیهان در پاسخ وی به طنز گفته بود؛ این گاوداری آماده است و فقط منتظر ورود گاوهایی هستیم که در چند استودیوی رسانه های فارسی زبان آمریکا و انگلیس پرسه می زنند!
کیهان