http://up.p30room.ir/uploads/13696855421.jpg
اشک تمساح
نوشته شده توسط ســرباز در ساعت 12:18 صبح


اشک تمساح پیرزن اصلاحات برای فیلمساز کلاهبردار (خبر ویژه)

زهرا رهنورد همسر موسوی به بهانه صدور حکم زندان برای جعفر پناهی، به دفاع از وی پرداخت.
پناهی کارگردانی که با جریان ناتوی فرهنگی همکاری می کند مردادماه و اسفندماه گذشته بازداشت شد. وی بار دوم در حالی دستگیر شده که زیرزمین خانه خود را تبدیل به لوکیشنی برای تصویرسازی شکنجه و تجاوز در ایران کرده بود و قصد داشت دروغ شیادانی چون کروبی و موسوی و باند حلقه زده به دور آنها را تصویری کند و برای انتشار به خارج کشور بفرستد.
با وجود اقدام وطن فروشانه پناهی در خدمت محافل اطلاعاتی غربی، رهنورد مدعی شده است: «سخن بر سر رفتار با هنرمندان است، اما کلا بخشی از حاکمیت فعلی حیا را خورده و آبرو را تف کرده و این آبروی ریخته، از آن انقلابی است که آزادی یکی از مهم ترین ارکانش بوده است... آقای جعفر پناهی و هنرمند دیگر آقای رسولف چه جرمی مرتکب شده اند؟ آیا نمی دانند که هنر و هنرمندی با دیکته و فرمایش کنار نمی آید و هنرمندان هنرفروش، حتی اگر چند صباحی با پول و رانت و حمایت دولتهای خودکامه برای خود شهرتی دست و پا کنند، مدالی بگیرند و کسانی را سرگرم سازند، اما منفور و مطرود خواهند بود؟»
خاطرنشان می شود موسوی و همسرش اردیبهشت ماه گذشته به خانه (لوکیشن شکنجه و تجاوز در پوشش پارتی و مهمانی!) رفتند و خردادماه نیز کروبی با پناهی در خانه وی ملاقات کرد.
یکی از افراد بازداشت شده به همراه تیم فیلمبرداری و بازیگری پناهی در مصاحبه چندی پیش با تابناک تصریح کرده بود: «پناهی مشغول تهیه فیلم در زیرزمین خانه خود بود. او از اعتماد ما سوءاستفاده کرد. سناریوی این فیلم روایت زندگی خانواده چهار نفره ای بود که درگیر اتفاقات بعد از انتخابات می شوند و فرزند خانواده مورد تجاوز در بازداشتگاه قرار می گیرد. پناهی قصد داشت «شکنجه و تجاوز» را در بازداشتگاههای ایران برجسته کند. من و دیگر دوستانم در این مدت هزینه برداشت های یکطرفه، غیرمنصفانه و اشتباه پناهی از موضوعات سیاسی و بلندپروازی های وی در این زمینه را پرداخت کردیم و این در حالی است که پناهی به اعضای گروه فیلم سازی توصیه می کرد اکیدا با کسی در خصوص ساخت فیلم صحبت نکنند و موضوع را حتی با نزدیک ترین افراد خود طرح نکنند. شأن سینما و هنر بالاتر از سیاست است و درست نیست برای «مقاصد سیاسی» و یا «دیده شدن در مجامع بین المللی»، زندگی، فعالیت هنری و آینده عده ای را که اعتماد کرده اند نادیده گرفت و با سوءاستفاده از اعتماد آنها علیه مردم و سرزمین خود برای خوشایند خارجیان فیلم شکنجه ساخت. ما در قالب گروهی 18نفره حدود 2 هفته مشغول فیلمبرداری در لوکیشنی واقع در منزل شخصی پناهی بودیم و حدود نیمی از فیلم را فیلمبرداری کردم که همگی عوامل سرصحنه بازداشت شدیم.»

منبع: کیهان



کلمات کلیدی :
احتکار کروبی
نوشته شده توسط ســرباز در ساعت 12:16 صبح


احتکار 6 تن برنج و روغن در انبار کروبی؟! (خبر ویژه)

مهدی کروبی ادعا کرد وسایل دفتر پلمب شده وی در هفته پیش به سرقت رفته است.
سحام نیوز سایت وابسته به کروبی با ادعای این مطلب تصریح کرده، 6 تن برنج و روغن وی را از دفتر وی سرقت کرده اند! بنا به ادعای سحام نیوز این 6 هزار کیلو اقلام خوراکی برای نذری ماه رمضان بوده است.
سایت مذکور توضیح نداده که چرا پس از دو هفته چنین ادعایی را مطرح می کند ضمن اینکه 6 تن برنج و روغن بیشتر تداعی احتکار در یک انبار بزرگ را می کند تا تدارک برای نذری.

منبع: کیهان



کلمات کلیدی :
خاستگاه فتنه سبز
نوشته شده توسط ســرباز در ساعت 12:14 صبح

خاستگاه 25 سال پیش فتنه سبز در اظهارات رمز مایکل لدین (خبر ویژه)

مشاور امنیتی در دولت ریگان و از عناصر نومحافظه کار طرفدار براندازی جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد: جنبش سبز از 2009 شروع نشد بلکه به اواسط دهه 1980 میلادی برمی گردد.
مایکل لدین طی سخنانی در بنیاد نومحافظه کار FDD با موضوع مقابله با تهدید ایران اظهار داشت: تا آنجا که من می دانم سرویس های خارجی فعال در ایران از اواسط دهه 1970 تاکنون همگی تحلیل های غلطی راجع به این کشور داشته اند و تقریباً تمام پیش بینی های این سرویس ها شکست خورده است.
وی افزود، ما روزی خواهیم نشست و در مورد تاریخ پنهان جنبش سبز صحبت خواهیم کرد و همه شما خواهید گفت که جنبش سبز از 2009 شروع شد. اما من به شما بگویم که ما می دانیم و می توانیم مستند کنیم که این ریشه این حرکت به اواسط دهه 1980 برمی گردد که در طول مراحل مختلف تکامل پیدا کرده است.
وی در این جا صحبت های خود را متوقف کرد و گفت: ...

ادامه مطلب...

کلمات کلیدی :
ترکیدن توهم
نوشته شده توسط ســرباز در ساعت 7:37 عصر

معاون اداره کل سیاسی وزارت کشور:
نهم دی حباب توهم را ترکاند
خبرگزاری فارس: مشاور وزیر کشور گفت : حادثه عاشورا زوایای تاریک فتنه را روشن کرد. این روشن شدن و شنیدن هل من ناصر ینصرنی، مردم را در فاصله دو روز به یک حادثه عظیم و بی‌نظیر کشاند و یک نقطه عطف در تاریخ انقلاب را رقم زد.

به گزارش خبرگزاری فارس، مهدی علیخانی صدر در سلسله نشستهای تخصصی بررسی و تبیین حماسه 9 دی در وزارت کشور با بیان اینکه روز 9دی یک رفراندوم در تأیید ولایت فقیه بود،افزود: روز همبستگی امام و مردم بود و یک عملیات ملّی بود ،زیرا نقطه عطفی بود تا اصول اولیه انقلاب را تثبیت بکند. فلذا نهم دی فرزند عاشورا بود و مادر 22 بهمن 88. چرا که از جنس عاشورا بود. اینجاست که براستی تأکیدی است بر فرمایش حضرت آقا که فرمودند رویشهای انقلاب دو برابر شد، 9 دی واقعاً سند گویایی بر رویشهای دوبرابری انقلاب بود و حباب توهم را ترکاند.
وی با تاکید بر اینکه برای بررسی و تبیین حادثه عظیم 9دی88، باید ابتدا نگاهی هرچند گذرا به واقعه جانگداز و درس آموز عاشورای سال 61هجری داشته باشیم گفت: سلسله حوادثی ظرف نیم قرن از رحلت پیامبر(ص) ما را به حادثه عاشورا می‌رساند که در فرآیندی نرم و آرام به وقوع می پیوند. همانهایی که در روز غدیر بخٍ بخٍ یاعلی می‌گویند بعدها سقیفه را رقم زدند و این در یک پارادایم نرم بدون کاربرد خشونت صورت می‌گیرد. وی ادامه داد: معاویه و امویان نیز در سیاست های اسلام نمای خود، بر ‌نماز، قرآن و شرعیات به ظاهر تاکید می کردند اما در واقع سدّ آگاهی مردم شدند و با شایعه پراکنی، جعل احادیث و ... تا سطوح بالایی جامعه را از تعالیم اصولی و اولیه اسلام استحاله کردند .
معاون اداره کل سیاسی وزارت کشور در ادامه شاخصه اصلی شهدای کربلا را فرمایش عظمای امام علی(ع)؛ که "یارانی میخواهم که بصیرتشان را بر شمشیرهایشان حمل کنند " دانست که در مواجهه با همان کسانی که امیرالمونین علی(ع) خطاب به‌ آنها اعلام کرده بود: یا اشباح الرّجال و لا رجال.
وی افزود: معتقدم آنچه در این هشت ماه تا 9 دی گذشت شبیه همان حوادث پنجاه واندی سال بعد از رحلت پیامبر(ص) بود، منتهی با سرعت بسیار بیشتر .
مشاور وزیر کشور افزود: معتقدم که عاشورا محک است، معیار است، فانوس است، همه جا خطش واضح و روشن است، حق و باطل در آن معلوم و آشکار است. همچنین در کربلا ما قشر خاکستری نداریم، یا این‌طرف خط هستند یا آن‌طرف. همانطور که قرآن می‌فرماید: یا ایها الذین آمنوا... یا ایها الذین کفروا...؛ یا ایها الذین وسطوا نداریم، یا این‌طرف ماجرا قرار دارند یا آن‌طرف.
این کارشناس مسائل سیاسی گفت: نکته مهمی که نباید از آن غافل شد این است که چرا ما یک 9دی بعد از روز قدس نداشتیم؟! بعد از13 آبان نداشتیم؟! و یا بعد از 16 آذر نداشتیم؟! اما بعد از عاشورا داشتیم؟! و رمز حضور مردم در نُه دی چه بود؟ وی ادامه داد : بی شک رمز حماسه بی نظیر "هل من ناصر ینصرنی " بود.
علیخانی صدر در ادامه نشست تخصصی بررسی و تبیین حماسه 9 دی در وزارت کشور به بررسی حوادث محرم سال گذشته پرداخت و گفت : ما با پروژه‌ایی مواجهه بودم با عنوان "محرم سبز " که انگاره‌ها و اِلمان هایش هم کاملاً مشهود است. چراکه جریان فتنه پس از شکستهای پی در پی که در شعارهای انحرافی روز قدس و به خیابان کشیدن هوادارانشان در 13 آبان داشتند و یا در ناکامی در تسخیر دانشگاهها در 16 آذر با آن مواجه شدند و برنامه ای که برای هتک حرمت حضرت امام(ره) داشتند نهایتاً به این نتیجه رسیدند که محافل و هیئت های عزاداری در ماه محرم و صفر بهترین فرصت است .
وی افزود: در این برهه اوپوزیسیون خارج نشین و مشخصاً محسن سازگارا تلاش ویژه‌ای برای ترقیب فتنه گران به تجمع و حضور سبز در محرم کردند و آنرا "آکسیون بزرگ مردم در محرم " و "آکسیون شام غریبان " نامیدند !
مشاور وزیر کشور در ادامه به بررسی دلایل عدم موفقیت فتنه گران در دهه اول محرم پرداخت و گفت: مشکل فتنه گران این بود که تقلید ناشیانه و به قول مقام معظم رهبری "کاریکاتوری " از تحولات انقلاب اسلامی سال 57 را در دستور کار خود قرار داده بودند. چراکه اگر در پیروزی انقلاب اسلامی مناسبت‌های مذهبی برای ایجاد انقلاب فرصت‌سازی می‌کرد، از این جهت بود که رهبری انقلاب، فعالان انقلابی و عموم مردم انقلابی به باورهای مذهبی و دینی ایمان قلبی داشتند و از سر تظاهر و صحنه‌آرایی نبود. در حالیکمه کسانی مثل مهاجرانی و سازگارا که در زمان اینها روزنامه هایشان در قبال حادثه عظیم عاشورا و شهادت ابا عبدالله الحسین(ع)، آوردند که ماجرای عاشورا و کشته شدن حسین(ع) و یاران و خانواده‌اش شبیه تراژدی "آنتیگون " و "توماس مور " و "جان پراکتر " و اینهاست.
معاون اداره کل سیاسی وزارت کشور در ادامه با اشاره به بیانیه های رضا پهلوی، موسوی، کروبی و مجمع روحانیون گفت: متأسفانه سران فتنه پس از حوادث عاشورا نیز به خود نیامدند و سعی کردند با مقایسه نیروی انتظامی با گارد شاهنشاهی و آدرس های غلط در کنار سران خارج نشین و سلطنت طلبان از هتاکان حمایت کنند .جالب است حتی موسوی اغتشاشگران را مردم خداجو معرفی می کند که انسان را به یاد این جمله عمر سعد در بعد از ظهر عاشورا خطاب به لشکریانش می اندازد که گفت؛ لشکریان خدا سوار بر اسبانتان شوید و حمله کنید که حمله بر حسین بن علی(ع) بشارت بهشت است!!
علیخانی صدر در ادامه با اشاره به ویژگی های حماسه 9دی گفت: مهمترین وجه 9دی خودجوشی و تکلیف محوری این حرکت عظیم است که به آن ویژگی خاصی بخشیده است .
وی افزود: برای راهپیمایی هایی در این سطح معمولاً باید قبلش هماهنگی زیادی بشود. سازمان تبلیغات و مجموعه های دیگر بیایند برنامه ریزی و اعلام کنند و هیچ تدارکی برای 9دی کسی ندیده بود. نه آمبولانس بود نه اتوبوس، مردم حتی بعد از راهپیمایی ساعت ها پیاده روی کردند تا به خانه هایشان برسند .از طرفی راهپیمایی9 دی بعد از ظهر یک روز کاری انجام شد در حالیکه راهپیمایی های کلان ما معمولاً قبل از ظهر یک روز تعطیل انجام می شود. نکته دیگر قابل توجه شعارهای خود جوش و محفلی بود که مردم می دادند، هرگروهی یک هیأتی راه انداخته بود و عزاداری می کرد و شعار می داد.
وی یکی دیگر از دستاوردهای 9دی را "برملا کردن چهره منافقین و ریشه فتنه " دانست و تأکید کرد: تا قبل از این نمی شد برای همه جا انداخت که مساله انتخابات و دولت و احمدی نژاد نیست و هدف دین شماست. شما مراجعه کنید به تاریخ صدر اسلام ابوسفیان تا وقتی اسلام نیاورده بود وضعیت مسلمانها روشن بود از زمانی که اسلام آورد مشکل شروع شد و دشمنی ها و کارشکنی ها رفت پشت پرده. اما 9 دی باعث شد اینها پرده ها را بدرند و بیایند چهرشان را نشان بدهند.
علیخانی صدر ادامه داد: "شناخت دوست و دشمن خارجی " یکی دیگر از دستاوردهای حماسه مردمی 9دی است و شما بعد از این بود که دیدید چه نقشی ایفا کرد سفارتخانه انگلیس و برخی دیگر از سفارتخانه‌ها چه روزنامه هایی چه کشورهایی آمدند پای این کار اینها تا قبل از این کاملاً واضح نبود.
وی همچنین یکی دیگر از دستاوردهای مهم 9دی را "کاهش اثرگذاری خواص بی بصیرت " دانسته و گفت: خواص و نخبگان برای خودشان یک تعبیری ایجاد کرده بودند، که ما نخبه ایم، ولی نخبه ایی که تبدیل شده بود به خفته! واینجا معلوم شد نخبه چه تعبیری دارد؟ نخبه کسی است که توان تحلیل واقعی مسائل را دارد، پیش یابی می کند و برای مردم ارائه تحلیل می کند. نخبه یعنی توان تصمیم گیرندگی موضع گیرندگی و مسئولیت پذیری. چه کسی باید واکسینه می کرد که حضرت آقا فرمودند، نخبه باید می آمد در عرصه در برابر فشارهای اجتماعی و سیاسی، از جهت شکل و محتوا مردم را واکسینه می کرد. خیلی‌ها که این‌جا ماندند دیگر نخبه نبودند و خفته ماندند!
انتهای پیام/

منبع: فارس نیوز



کلمات کلیدی :
خاتمی
نوشته شده توسط ســرباز در ساعت 7:33 عصر
کوثری در گفت‌وگو با فارس:
خاتمی از دید ملت ایران یکی از سه ضلع سران فتنه 88 است

خبرگزاری فارس: نایب‌رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس با اشاره به اینکه در دوره اصلاحات کسی حرف خاتمی را قبول نداشت، گفت: ملت ایران خاتمی را یکی از سه ضلع سران فتنه 88 می‌دانند.

اسماعیل کوثری نماینده مردم تهران در مجلس شرای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی باشگاه خبری فارس«توانا»، با تأکید بر اینکه خاتمی و طیف اصلاحاتی که با وی همراه هستند تلاش می‌کنند تا اقدامات گذشته خود را توجیه کنند، اظهارداشت: خاتمی سعی می‌کند تا با توجیه مردم خود را در چارچوب نظام قرار دهد.

وی بر همین اساس خاتمی را یک ضلع از سران فتنه سال گذشته دانست و تصریح‌کرد: تا زمانی که خاتمی موضع خود را به صراحت اعلام نکند مردم با همان دید گذشته به وی و همراهانش نگاه می‌کنند.

نایب‌رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس با تأکید بر اینکه خاتمی نمی‌تواند هم با غرب همراه باشد و هم به شکلی در کشور جایگاهی را برای خود داشته باشد، یادآورشد: مردم هوشیارتر از آن هستند که خاتمی و همراهانش تصور می‌کنند.

وی با بیان اینکه باید خاتمی موضع خود را صریحاً نسبت به دشمنان اسلام، انقلاب و نظام جمهوری اسلامی مشخص کند، اظهارداشت: مردم خاتمی را یکی از سران فتنه 88 می‌دانند.

کوثری در عین حال به دیدار اخیر فراکیسیون اقلیت مجلس با خاتمی اشاره و تصریح‌کرد: خاتمی برای خود جایگاه نصیحت کردن دیگران را قائل است اما باید گفت در زمان دولت اصلاحات کسی حرف وی را قبول نداشت و اکنون نیز قطعاً به حرف وی توجه نخواهدشد.

وی با بیان اینکه خاتمی خود را سردمدار اصلاحات می‌داند، خاطر‌نشان‌کرد: تا زمانی که خاتمی موضع خود را نسبت به دشمنان، فتنه، نظام، ولایت و قانون اساسی صریحاً اعلام نکند نمی‌تواند جایی در بین ملت و نظام داشته باشد.

منبع: فارس نیوز



کلمات کلیدی :
علماء اهل سنت و ...
نوشته شده توسط ســرباز در ساعت 12:45 صبح

بسم الله الرحمن الرحیم 

 اهل اطلاع میدانند که عموم علماء اهل تسنن ( باستثناء عده ای خوارج و نواصب) در هر دوره ای از ادوار معترف بوده اند بفضائل و مناقب آل محمد سلام الله علیهم اجمعین و حق تقدم آنها بر تمام امت و مخصوصاً جمع کثیری از اکابر آنها کتاب مستقلی بنام اهل بیت طهارت افتخاراً نوشته اند و آنچه بنظر داعی رسیده و الحال در کتابخانه خود حاضر دارم : 

  مودةالقربی  میرسید علی شافعی همدانی - ینابیع المودة شیخ سلیمان بلخی حنفی -  معراج الوصول فی معرفة آل الرسول  حافظ جمال الدین زرندی -  مناقب و فضایل اهل البیت   حافظ ابونعیم اصفهانی - مناقب اهل البیت  ابن مغازلی فقیه شافعی  - رشفة الصادی من بحر فضائل بنی النبی الهادی  تألیف سیدابی بکر بن شهاب الدین علوی -   کتاب الاتحاف بحب الاشراف  تألیف شیخ عبدالله بن محمد بن عامر شبراوی -  احیاء المیت بفضائل اهل البیت تالیف جلال الدین  سیوطی -  فرائد السمطین فی فضائل المرتضی و الزهرائ و السبطین شیخ الاسلام ابراهیم بن محمد حموینی (حموئی) - ذخایر اعقبی امام الحرم شافعی  -  فصول المهمه فی معرفة الائمة نورالدین بین صباغ مالکی  -  تذکرة خواص الامة فی معرفة الائمة   یوسف سبط ابن جوزی  -   کفایة الطالب  محمد بن یوسف گنجی شافعی  -  مطالب السئول فی مناقبآل الرسول  محمد بن طلحه شافعی  -  مناقب اخطب الخطباء خوارزمتشریح و محاکمه در تاریخ آل محمد   محقق و مورخ شهیر قاضی بهلول بهجت زنگنه زوری میباشد.  

علاوه بر اینها در تمامی کتب معتبره و تفاسیر بزرگ علمای عامه و اهل تسنن فضایل و مناقب  اهل بیت طهارت منفرقاً بسیار ثبت است.  

 

شبهای پیشاور ، ص 61



کلمات کلیدی :
لاشخورها
نوشته شده توسط ســرباز در ساعت 1:22 صبح

بسم الله الرحمن الرحیم

لاشخورهای گرسنه چقدر منتظر ماندند تا هدفمندی یارانه ها شروع شود و بتوانند یه لاشه ای برای شکم گرسنه شان دست و پا کنند.

اما...

غافل از اینکه چشم تیز عقابان آسمان ولایت دیگر فریب رنگ و لعاب دروغین لاشخورها را نخواهند خورد.  حالا عقابهای تیز پرواز کشور ولایت هم دفاع کردن می دانند و هم شکار کردن.

اینجا سرزمین ولایت است و صاحبش حضرت صاحب الزمان علیه السلام و عاشقان ولایت اوج گرفته اند تا بی نهایت ؛ زیراکه هر که قدم در راه ولایت گذاشت در حقیقت مسبر توحید را در پیش گرفته و راه توحید انتهائی ندارد و هر نامحرمی در این ره قرار گیرد خواهد سوخت.

آری اینجا شهر علی بن ابیطالب علیه السلام و فرزندان معصومش علیهم السلام هست و اگر تنها قطره ای از علم این ستارگان هدایت در قلب ساکنان کشور ولایت نفوذ کرده باشد ، کافی ست تا مکر همه مکاران مزدور را نقش بر آب کنند و هر روز به قله ای از قله های علم دست یابند. و اگر تنها ذره ای از شجاعت و رشادت معصومین علیهم السلام در وجود شیعیان ولائی قرار گرفته باشد بس است تا همه سرکشان  و طغیانگران و خائنین و اربابانشان را از صفحه روزگار محو کنند.

ای کاش ما رخصت زیر و بمی بود      چون نی بشرح عشقبازمان دمی بود



کلمات کلیدی :
کلید زدن فتنه
نوشته شده توسط ســرباز در ساعت 1:5 صبح

بسم الله الرحمن الرحیم

 


فتنه گران فتنه سال 88 پیش از کلید زدن فتنه، روی سه موضوع حساب ویژه باز کرده بودند:
1- حمایت غرب به ویژه بخش رسانه ای: فتنه گران با بررسی هایی که از پیش انجام داده بودند، متوجه شدند با به میدان آمدن بخش رسانه ای غرب در حمایت از آنها نظام از داخل و خارج دچار مشکل می شود و چنانچه برخی از مسئولان بلندپایه کشورهای غربی به خود جرأت دهند و صراحتاً از فتنه حمایت کنند، کار بر نظام بسیار سخت خواهد شد.
2- پیاده نظام عمل کننده: سردمداران و طراحان فتنه بر این باور بودند با حضور پیاده نظام آشوبگر و تخریب کننده رشته امور از دست مسئولان خارج و فضای اجتماعی آشفته و با گسترده شدن التهاب و ناامنی مسئولان وادار به عقب نشینی و دادن امتیاز می شوند.
3- مواضع و رفتار خواص: سرکردگان فتنه می دانستند خواصی وجود دارند که حاضرند با برهم خوردن نظم و امنیت موجود و ایجاد هیاهو و فضاسازی در چهره ای ظاهرالعلاج و ادعایی دلسوزانه به نفع فتنه وارد معرکه شده و مواضع فتنه گران را تقویت کنند. با آغاز فتنه واقعیت و عملکرد هر سه موضوع پیش گفته آشکار و مشخص گردید هر کدام به چه میزان در تقویت و تداوم فتنه نقش داشته است.
آشکار شدن تدریجی قدرت نظام و غلبه یافتن بر فتنه سبب گردید دولتمردان و رسانه های غربی برای جلوگیری از بی آبرویی و رسوایی بیشتر تغییر روش دهند و سنجیده تر از فتنه حمایت کنند. رویکرد جدید کاهش شدید حجم حمایت های رسانه ای را به دنبال داشت. نظام در زمان کوتاهی با اقتدار کامل بساط موضوع دوم را هم برچید و این درحالی بود که عوامل موضوع سوم یعنی خواصی که صریح و غیرصریح از فتنه گران حمایت می کردند، همچنان به مشی خود ادامه می دادند و فتنه گران آن را نقطه قوت و امید خود می دیدند. آنها با شناختی که از این دسته از خواص داشتند و می دانستند در کوتاه مدت از مواضع خود دست برنمی دارند، به دنبال آن بودند به بهانه های مختلف از آنها مطالبی را درج کنند که در مخالفت با نظام

 
 

 

 

و حمایت از فتنه تلقی شود و یا اینکه نظراتی را ترویج نمایند که به این گروه از خواص نسبت می دادند و در فضای مجازی کسی چندان در پی یافتن صحت و سقم این انتسابات نبود. کم کم آشکار شدن حقیقت از تعداد خواصی که مورد سوءاستفاده فتنه گران قرار گرفته بودند کم کرد، اما روش فتنه گران همچنان ادامه داشت. در همین راستا سایت فتنه پراکن و ضد انقلاب عطاء الله مهاجرانی روز اول دی ماه 89 مطلبی را با منتسب کردن به حجت الاسلام والمسلمین هاشمی رفسنجانی درج کرد. این سایت ادعا کرد، هاشمی رفسنجانی، رئیس مجلس خبرگان در دیدار با جمعی از فضلا و طلاب حوزه علمیه قم پیش از ماه محرم نکاتی را مطرح کرد از جمله وجود اختیارات متعدد در دست یک نفر که اشکال دارد و اداره کشور به شیوه غیر مدبرانه و ضد کارشناسی که نتیجه آن سقوط است. پس از درج این مطالب در سایت ضد انقلابی جرس روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام واکنش نشان داد و با صدور اطلاعیه ای ضمن تکذیب این خبر آن را توطئه آمیز و با هدف القای اختلاف در بین مسئولان عالی رتبه نظام و ایجاد تفرقه بین مردم دانست. با تشکر از روابط عمومی مجمع به خاطر صدور این اطلاعیه و تأیید کامل آنچه که اطلاعیه هدف سایت جرس برشمرده است توجه دادن به این مهم ضروری به نظر می رسد که مجمع می بایست بسیار بیشتر به این مباحث بپردازد و روشنگری کند به ویژه شخص آقای هاشمی که مدتهاست با ادبیات اطلاعیه صادره از روابط عمومی مجمع در برابر افراد فرصت طلب و سودجو موضع نگرفته است. واکنش برخی از سایت های ضد انقلاب به اطلاعیه فوق بیانگر این است که آنها همچنان به بهره گیری از خواص طمع دارند. برخی از این سایت ها گفته اند روابط عمومی مجمع این خبر را تکذیب کرده است نه شخص آقای هاشمی، پاسخ آقای هاشمی به این ادعاهای مغلطه گرانه تکلیف آنها را روشن خواهد کرد.

 

  رضا گرمابدری

منبع: صبح صادق



کلمات کلیدی :
دگرگونی
نوشته شده توسط ســرباز در ساعت 11:1 عصر

دگرگونی ! (گفت و شنود)

گفت: یکی از عوامل فتنه 88 با انتشار یک نامه سرگشاده ادعا کرده است که نیروهای امنیتی از برگزاری مراسم عزاداری در حسینیه متعلق به وی جلوگیری کرده اند.
گفتم: خدا به نیروهای امنیتی به خاطر این اقدام خداپسندانه پاداش فراوان عنایت فرماید.
گفت: جلوگیری از برپایی مراسم عزاداری در حسینیه که پاداش ندارد!
گفتم: ای عوام! اگر می خواستند از عزاداری برای امام حسین(ع) جلوگیری کنند که سراسر ایران اسلامی و همه شهرها و روستاها و حسینیه ها به مجلس عزا و سوگواری تبدیل نمی شد.
گفت: راست می گویی ها، پس چرا از برپایی مراسم عزا در حسینیه این آقا جلوگیری کرده اند؟
گفتم: چرا رسول خدا(ص) دستور داد «مسجد ضرار» را خراب کنند؟! برای این که اسم مسجد داشت ولی منافقین برای مقابله با اسلام آن را ساخته بودند.
گفت: ای ول! همین ها روز عاشورای پارسال به ساحت امام حسین علیه السلام اهانت کردند و اهانت کنندگان را «مردمان خداجوی»! نامیدند؟!
گفتم: دقیقاً مثل عمرسعد که با فریاد «ای سپاهیان خدا»! به لشگریانش دستور حمله به امام حسین(ع) را داد.
گفت: یعنی هنوز هم تصور می کنند که می توانند نفاق خود را پنهان کنند؟!
گفتم: چه عرض کنم؟! از شخصی پرسیدند «دگرگونی» یعنی چی؟ جواب داد، برای بعضی ها دگرگونی یعنی، این «گونی» نه ، او گونی!

منبع: روزنامه کیهان



کلمات کلیدی :
ناکامی
نوشته شده توسط ســرباز در ساعت 10:59 عصر

آغاز انقلاب اقتصادی و ناکامی دشمن (یادداشت روز)

1- « از اول هم اصل کار مشکوک بود. شنیده اید می گویند سنگ بزرگ نشانه نزدن است؟ من از ابتدا هم گفتم که این کار نشدنی است اما از آنجا که این دولت نشان داده که خیلی وقتها بی گدار به آب می زند، می گویم شاید هم واقعاً دست به این کار زد. این کار اگر هم شروع شود ظرف مدت کوتاهی شکست خواهد خورد. پیامدهای این طرح آن قدر سنگین است که سرنوشت نظام را رقم خواهد زد. احساس می کنم ارکان نظام هم کم کم متوجه این موضوع شده اند. به همین دلیل اکنون معتقدم هم دولت و هم سایر قوا دنبال این هستند که مفری بیابند و این طرح را آبرومندانه کنار بگذارند.»
«این هنر نیست که برای اجرای هدفمند کردن یارانه ها در دو هزار منطقه تهران نیرو بچینیم یا فرمانده پلیس به یاری سپاه و بسیج جهت ترساندن مردم افتخار کند. شیوه مدیریتی این آقایان، چه در اقتصاد و حوزه های دیگر، بلایی بر سر کشور آورده که امکان برگشت به وضعیت شش سال گذشته هم خیلی سخت شده است».
«هدفمند کردن یارانه ها سبب دشوار شدن وضع مردم خواهد شد. این طرح واقعیت جدیدی است که مردم ایران را بین اجرای طرحی که آن را سبب کاهش توان خرید خود و دشوار شدن شرایط زندگی می دانند، قرار می دهد و آنها را قربانی می کند».
«تمام تلاش جمهوری اسلامی در حال حاضر این است که مانع از آن شود که جنبش گرسنگان، جنبش کارگری، جنبش جامعه مدنی، دانشجویی و زنان با هم پیوند برقرار کنند. ولی جرقه هایی هست که امکان همبستگی و همکاری این جنبش های گوناگون را به وجود می آورد و شاید یکی از همین جرقه ها اجرای قانون هدفمندی یارانه ها باشد.»
«با آغاز طرح هدفمندی یارانه ها از هرج و مرج و تنش گسترده ای در سراسر ایران خبر رسید. به گفته یک خبرنگار آزاد در تهران، وضع پایتخت و چند شهر بزرگ کشور بحرانی تر از نقاط دیگر است و در برخی رشته ها، اعتصاب های پراکنده ای از جانب صاحبان حرفه آغاز گردیده که در ساعات و روزهای آینده ممکن است گسترش یابد و استحکام رژیم را مورد تهدید قرار دهد.» ] به نقل از سایت وزارت خارجه رژیم صهیونیستی[ آنچه خواندید تنها گوشه ای از اظهارنظر رسانه های بیگانه و دنباله های داخلی دشمن در ایجاد جنگ روانی علیه جراحی بزرگ اقتصاد کشور بود. آنان طی ماههای اخیر و هر چه به زمان اجرای قانون هدفمندی یارانه ها نزدیک تر می شدیم، تلاش می کردند تا با تغییر مولفه های جنگ روانی از حوزه «سیاست» به حوزه «اقتصاد» ، علاوه بر آنکه موج بدبینی و بی اعتمادی در میان مردم ایجاد می نمایند، دولت را در اجرای طرحهای بزرگ بی کفایت جلوه داده و در خیال خام خود اجرای این قانون را به مثابه «خودکشی دولت» تلقی کرده و به انتظار سقوط دولت اصولگرا بنشینند.
اما بعد از اعلام اجرای طرح هدفمندی یارانه ها توسط رئیس جمهور، پیش بینی رسانه ها و عوامل خارجی و دنباله های داخلی آنان مبنی بر شروع اغتشاش در کشور با شکست مواجه شد. ناکامی دشمن برای شکل دهی و ایجاد اغتشاش در ایران بعد از اجرای قانون یارانه ها، همراهی و همدلی مردم با دولت و فضای آرام جامعه باعث شد تا آنان که اکنون نقشه های خود را بر آب می دیدند، به برجسته کردن حاشیه ها رو آورند. در پروژه جدید تلاش کردند تا به محورهایی چون امنیتی نشان دادن تهران و دیگر شهرهای کشور، اظهار نارضایتی برخی از شهروندان، پیش بینی وخیم شدن اوضاع معیشتی مردم، نگران نشان دادن دولت و دستگیری یک اقتصاددان منتقد پرداخته و این وقایع را بزرگ نمایی کنند. این قبیل رسانه ها که همیشه سیاست خصمانه غرب را در قبال جمهوری اسلامی ایران دنبال می کنند و از هر موضوعی برای القای وجود ناآرامی و بی اعتمادی در بین مردم بهره می گیرند، صرفاً با اشاره به افزایش قیمت حامل های انرژی- خصوصاً سوخت- مدعی آماده باش پلیس برای برخورد با مخالفت ها شدند.
اما علیرغم شانتاژ تبلیغاتی که از ساعات نخست آغاز عملیاتی شدن قانون هدفمندی یارانه ها صورت گرفت هیچ اخلال و مشکلی در زندگی روزمره مردم پدید نیامد و چیزی حدود 10 درصد از مردم جهت دریافت مبالغ نقدی یارانه ها از حسابهای خودشان اقدام کردند. تفاهم دولت و مردم در اجرای این قانون و اعتماد و همراهی که از سوی مردم فهیم کشورمان با دولتمردان صورت گرفت، هر چند قابل انتظار بود، اما رسانه های بیگانه و دشمنان را دچار سردرگمی کرد. آنها انتظار داشتند - با توجه به جریان سهمیه بندی بنزین- با اعلام شروع اصلاح قیمت ها، کشورمان شاهد اعتراضات خیابانی باشد و مردم به سمت پمپ های بنزین هجوم بیاورند، اما آرامش و اطمینان مردم نشان داد که آنان به شکل ملموسی این طرح را پذیرفته اند.
مردم می دانند که قانون هدفمندی یارانه ، آغاز یک انقلاب اقتصادی است. از این به بعد باید درصدد تولید و عرضه محصولات با کیفیت و قیمت مناسب بوده و بتوانند «مصرف» خود را مدیریت کنند. عبور از یک اقتصاد یارانه ای به اقتصادی که قیمت ها در آن اصلاح شده و به مرور به سطح قیمت های واقعی خود می رسد، هر چه با آرامش و تدبیر بیشتری صورت گیرد، عوارض کمتری از دوره گذار دامان خانواده ها را می گیرد.
بدون تردید نظام ناکارآمد قبلی پرداخت یارانه ها که مبلغ آن به بیش از 110 هزار میلیارد تومان در سال می رسد، تولید ثروت را در کشور دچار اختلال کرده است. راه منطقی خروج از این بن بست، هدفمند کردن یارانه ها و اصلاح قیمت هاست که با تلاش دولت خدمتگزار این کار آغاز شده و برای به ثمر نشستن و بهره مندی نسل ها و فرزندان آینده ایران عزیز، همت والای مردم کشورمان را می طلبد.
حال که 4 روز از اجرای قانون هدفمندی یارانه ها می گذرد و قیمت برخی از اقلام اساسی مردم چون نان و حامل های انرژی اعلام شده، مردم دوراندیش کشورمان با اعتماد به دولتمردان خود نه تنها باعث نومیدی دشمن شده و خواب آنان را برای ضربه زدن به نظام اسلامی، آشفته کردند، بلکه با صبر و متانت، دست مجریان طرح را به گرمی فشرده اند. دولت نیز وظیفه دارد با نظارت کامل بر حسن اجرای این قانون، تبعات و آثار تورمی آن را به حداقل برساند و کما اینکه قبلاً نیز قول آن را داده بود، در سایه اجرای طرح تحول اقتصادی، ریشه های ساختاری تورم را برای همیشه در کشورمان بخشکاند. در ضمن اگر قانون هدفمندی یارانه ها در حین اجرا نیازمند اصلاحاتی باشد نیز، با توجه به حمایت و پشتیبانی مردم از این قانون، دولت اصلاحات لازم را انجام دهد.
2- طرح هدفمندی یارانه ها مؤثرترین و بزرگترین طرح اقتصادی طی سالهای پس از انقلاب است. دولت نهم و دهم با شجاعت و برنامه ر یزی، کاری که باید در دولت های گذشته صورت می گرفت را عملیاتی کرد. دشمنان انقلاب نیز به خوبی درک کرده اند که اگر ایران این تحول اقتصادی را از سر بگذراند دیگر هیچ تهدید و تحریمی نمی تواند به آنان آسیب برساند. به همین دلیل برای ابتر ماندن این طرح مطمئناً آرام نخواهند نشست. نزدیک به 300 سایت اینترنتی بطور مستقیم علیه طرح هدفمندی، تبلیغات منفی به راه انداخته است. جمع آوری اطلاعات توسط سفارتخانه ها، فرستادن دستورالعمل برای سران فتنه و عوامل آنان در داخل، ترتیب دادن صدها نظرسنجی درباره طرح و ایجاد و القای فضای رعب و وحشت در میان مردم، نشان دهنده آن است که دشمنان درصدد ایجاد بحران اقتصادی و پیامد آن بحران اجتماعی هستند. به این دو مورد دقت کنید؛
«طرح هدفمندی یارانه ها در شرایطی کلید خورده که از همین شب آغازین، فضای پلیسی پایتخت نشان از فرداهای تلخ تر دارد؛ فرداهایی که لاجرم مواجهه اقشار ضعیف با واقعیت تکان دهنده هدفمندی نیز قرار است با مشت آهنین دولت پلیسی روبرو شود(!) از سطح تهران خبر می رسد صف های طولانی(!) در برابر پمپ بنزین های پایتخت ایجاد شده است. بدین ترتیب در حالی که هنوز صبح فرا نرسیده و بانک ها، نانوایی ها، فروشگاهها و دیگر واحدهای اقتصادی آسیب پذیر از طرح آغاز به کار نکرده اند، فعلاً پمپ بنزین ها طلیعه ای پرازدحام و تا حدی ناآرام را برای انقلاب اقتصادی مد نظر احمدی نژاد وعده می دهند.» این مطلب که در یکی از سایت های وابسته به جریان فتنه درست لحظاتی پس از گفت وگوی تلویزیونی رئیس جمهور با مردم و اعلام آغاز قانون هدفمندی یارانه ها منتشر شد، به خوبی نشان می دهد که آنان دنبال بروز هرج و مرج هستند. ضمن آن که نشان می دهد، گزاره های تبلیغاتی خود را از بیرون دریافت می کنند و هنگامی که علی رغم توهم پراکنی های قبلی، جامعه را آرام و بی تنش می بینند، به ناچار آرزوهای بربادرفته خود را تبدیل به خبر کرده و روی خروجی سایت های اجاره ای قرار می دهند.
به این مطلب که در سایت موسوی درج شده نیز دقت کنید؛ «شب تاریک هدفمند شدن یارانه ها آغاز شده است؛ طرحی که دولت جدا از ملت، بدون تدبیر و دوراندیشی و بدون توجه به نظر عموم کارشناسان اقتصادی به مرحله اجرا درآورده است.»
اما برخورد منطقی و مدبرانه مردم با طرح و حسن اعتماد و همراهی که به دولتمردان خود نشان دادند، جواب دندان شکنی است که دهان بیگانگان با انقلاب را دوخت و کورسوی امید آنان برای برپایی مجدد اغتشاش و ناآرامی را به یأس تبدیل کرد. انتظار می رود دولت نیز پاسخ حسن اعتماد و همراهی مردم را با حسن نظارت بر اجرای کامل و بی نقص این قانون بدهد.
حمید امیدی
منبع: روزنامه کیهان



کلمات کلیدی :


 
 

شارژ ایرانسل

فال حافظ

Free counter and web stats