شاخه خارج از کشور مشارکت و سازمان مجاهدین به کجا وصل میشود؟/ اتاق فکر BBC پاتوق فراریهای مشارکت
بعد از انتقال بخش عمدهای از حزب منحله روزنامهنگاران به خارج از کشور این افراد با سازماندهی تشکیلات خود در اروپا به مرکزیت لندن اقدامات به ظاهر صنفی اما عنکبوتی خود را برای فعالیت علیه جمهوری اسلامی ایران آغاز کرده و هم اکنون در خارج از کشور اتاق مدیریت رسانهای در سوژههای خاص را به عهده گرفت.
به گزارش خبرنگار سیاسی باشگاه خبرنگاران، مشارکت و مجاهدین، حزب و سازمان منحلهای بودند که پس از انتخابات سال 1388 از سوی محاکم قضایی به دلیل اقدامات علیه امنیت ملی منحل اعلام شده و دفاتر آنها پلمپ گردید.
برهمین اساس، بسیاری از اعضای احزاب منحله مشارکت و مجاهدین که با عناصر ضد انقلاب رابطه داشته دستگیر شده و بنا به حکم قوه قضائیه، پروندههای آنان پس از صدور قرار مجرمیت و کیفرخواست به دادگاه ارسال شد و دادستان عمومی و انقلاب تهران در کیفرخواست خود علاوه بر درخواست مجازات برای اعضای این احزاب، درخواست انحلال حزب مشارکت و مجاهدین را کرد.
تعدادی از عوامل مشارکت و مجاهدین که دست خیانت آنها برملا شده بود، از راههای غیر قانونی از کشور گریخته و به حلقههای خارجنشین ضد انقلاب پیوستند.
بعد از انتقال بخش عمدهای از تشکیلات انجمن منحله روزنامهنگاران به خارج از کشور این افراد با سازماندهی تشکیلات خود در اروپا به مرکزیت لندن اقدامات به ظاهر صنفی اما عنکبوتی خود را برای فعالیت علیه جمهوری اسلامی ایران آغاز کرده و هم اکنون در خارج از کشور اتاق مدیریت رسانهای در سوژههای خاص را به عهده گرفت.
از این افراد که به عنوان " شاخه خارجی" یاد میشود، به آمریکا، انگلیس، کانادا، فرانسه، هلند و برخی دیگر از کشورهای غربی پناهنده شده و در خدمت اهداف این کشورها فعال شدند و به عنوان کارشناس در اتاقهای فکر بیبیسی، رادیو فردا، صدای آمریکا و روزآنلاین سر در آوردند.
در گزارش زیر به شاخه خارجی احزاب منحله مشارکت و مجاهدین و رابطه این افراد با سرویسها و اتاق فکرهای خارج از کشور پرداخته میشود.
1.رجبعلی مزروعی
مزروعی تا وقتی که در ایران بود در پوشش انجمن صنفی روزنامه نگاران، رابطه مشکوکی با محافل بیگانه داشت و مواضع وی علیه نظام و ارکان آن ارزیابی میشد.
با توقیف و تعطیلی روزنامه سلام در تیرماه 1378 ، وی با روزنامههای صبح امروز ، مشارکت، نوروز، یاس نو، اقبال، وقایع اتفاقیه و سرمایه فعالیتهای مطبوعاتی خود را ادامه داد.
در مهرماه سال 1376 با تشکیل اولین مجمع عمومی انجمن صنفی روزنامه نگاران ایران و تصویب اساسنامه و تأسیس این نهاد و برگزاری انتخابات هیئت مدیره و بازرسین، مزروعی به عنوان عضو هیئت مدیره انجمن انتخاب شد. در پی احراز تخلفات قانونی در انجمن، طبق قانون انحلال آن اعلام شد ، اما وی از پذیرفتن حکم انحلال سرباز زد و همچنان خود را رئیس آن انجمن منحله میداند!
مزروعی همچنین عضو مؤسس جبهه مشارکت بوده و پس از تأسیس، با وجود اینکه در مشاغل مختلف دولتی حضور داشت در حزب مذکور نیز فعال بود.
پس از انتخابات 88 و وقوع فتنه، او که در سازمان دادن آشوبهای خیابانی و تهیه خوراک تبلیغاتی برای رسانه های غربی و معاند فعالیت گستردهای داشت ، متواری شد و سپس غیرقانونی از کشور خارج شد و سر از بلژیک در آورد و تا چند ماه حتی حضور خود در خارج کشور را هم بروز نمیداد.
از وی که بعنوان سخنگوی شاخه خارج از کشور مشارکت نام برده میشود، در حال حاضر در خارج از کشور و در میان عناصر ضدانقلاب وظیفه برقراری ارتباط با نمایندگان پارلمان و اتحادیه اروپایی را بر عهده گرفته و میکوشد اقداماتی انجام دهد تا تحریمهای اقتصادی علیه ایران را هدفمندسازی و تشدید کند تا با فشار بر مردم، به خیال خود نارضایتی را در بین مردم ایجاد کند. وی همچنین ارتباط تنگاتنگی با اعضای گروهکهای ضدانقلابی و تروریستی از جمله کومله و دمکرات دارد.
مزروعی و امیرارجمند در پارلمان اروپا
یکی از اقدامات مزروعی پس از فرار از کشور پیوستن به اتاق فکر رسانههای ضد ایرانی بویژه بیبیسی فارسی بود. وی با عنوان کارشناس بارها در برنامههای خبری و تحلیلی شبکه دولتی انگلیس شرکت میکند و به کام دربار انگلیس سخن پراکنی میکند.
2.حنیف مزروعی
حنیف مزروعی فرزند رجبعلی مزروعی است و همراه او در تشکل مشارکت فعالیت میکرد و سردبیر سایت نوروز ارگان جبهه مشارکت بود. وی سابقه همکاری با شبکه مجازی ضد انقلاب را در پرونده خود دارد که در سال 1383 منجر به بازداشت موقت او گردید.
پس از آن مقطع و برملا شدن فعالیتهای مخرب شبکه عنکبوت، حنیف مزروعی به واسطه حضور پدرش در جبهه مشارکت ثقل فعالیت خود را به این تشکل منتقل کرد و همراه گروهی از دوستانش که همچنان در زمینه فعالیتهای اینترنتی فعال بودند به فراهم آوردن زمینه برای انتخابات 88پرداخت. البته از آنجا که وی کم سن و سال بود، کمتر در جریان برنامهها و اهداف اصلی سرمایهگذاریهای جبهه مشارکت روی فعالیتهای اطلاعرسانی خاص قرار میگرفت و میپنداشت که اینها فعالیتهایی معمول در تشکلهای سیاسی است.
قرار دادن او به عنوان مسئول سایت اطلاع رسانی جبهه مشارکت از یک سو به دلیل نقش رجبعلی مزروعی در این تشکل بود و از سوی دیگر به این دلیل که از طریق حنیف مزروعی از تواناییهای فنی گروهی از جوانان به نفع مقاصد و اهداف پیش بینی شده برای انتخابات 88 استفاده شود.
پس از انتخابات 88 و آغاز علنی فتنه این سایت یکی رسانههایی به شمار میرفت که به شدت به تحریک مخاطبان خود به حضور در خیابانها و قانونشکنی با استناد به برخی مواد قانون اساسی دست زده بود و خواستار تداوم فشار به نظام برای پذیرش خواستههای غیرقانونی فتنهگران بود و علاوه بر آن به هتک حرمت و اهانت به مسئولین ارشد نظام مبادرت کرده گزارشهای خلاف واقع از روند حوادث و رویدادها ارائه میکرد.
وی از انتخابات و اغاز فتنه 88 او که در ستاد قیطریه فعال بود به تهیه گزارشهای خاص و با مضامین ضد نظام پر داخت و برای رسانههای معاند مانند بی.بی.سی. ارسال مینمود.
حنیف نیز مانند پدر خود به اتاق فکر رسانههای بیگانه مانند بیبیسی فارسی پیوست، اما عمده فعالیت وی در حوزه مقالات مکتوب بوده و کمتر به عنوان کارشناس در تلویزیون فارسی بیبیسی شرکت میکند.
3.حنیف مزروعی، بیبیسی فارسی و جاسوسی
در خرداد ماه سال 1390، تلویزیون فارسی bbc و صدای آمریکا خبری را مبنی بر هک شدن سایت وزارت خارجه کشورمان منتشر کردند و در پی آن صدای فرد هکر را منتشر کردند.
فرد مصاحبه شونده در تلویزیونهای مورد اشاره که سعی کرده بودند از طریق صدا، هویتش را پنهان نمایند، حنیف مزروعی بوده است.
این دو شبکه مدعی هک شدن یکی از سایتهای فرعی وابسته به وزارت خارجه کشورمان بودند و بنا به گفته خود آنها برجسته ترین دستاورد این عملیات عظیم رایانه (؟!) دسترسی به بخشی از دادههای آشکار کنسولی تعدادی از افراد عمدتاً غیر ایرانی بوده است(!!!)
به دنبال این عملیات مشمشع، شبکههای ضد ایرانی و در رأس آنها بی بی سی فارس و صدای آمریکا گفتگوهایی با یکی از عوامل هک کننده انجام داده و با دستکاری صدای فرد مصاحبه شونده و پوشاندن چهره اش سعی کردند هویت او افشا نشود.
4.حسین باستانی
یکی از اعضای ارشد شاخه خارج از کشور حزب منحله مشارکت و سازمان مجاهدین حسین باستانی است. حسین باستانی به اصطلاح روزنامهنگار ایرانی است که در اوایل دهه هفتاد فعالیت خود را با همکاری پراکنده با نشریاتی چون ایران فردا شروع کرد. او در دوران پس از دوم خرداد تجربه کار با روزنامههایی چون جامعه، نشاط، خرداد، صبح امروز، عصر آزاداگان، مشارکت، بیان، نوروز، یاس نو، دوران امروز، بنیان، وقایع اتفاقیه و ... را در کارنامه خود دارد اغلب روزنامه هایی که او سردبیری اش را بر عهده داشت ارگان رسمی جبهه مشارکت بودند.
حسین باستانی تحلیلگر سیاسیBBC او در سال 1384، دبیر انجمن صنفی روزنامه نگاران ایران بود. حسین باستانی در دوران موسوم به اصلاحات، در تعدادی از روزنامه های توقیف شده و اصلاح طلب و سیاسی نویس کار کرد و ، در تیرماه 1383 به جرم نشر مقالات توهینآمیز علیه نظام و کشور به زندان محکوم شد.
حسین باستانی مدیر سایت ضد انقلاب " روزآنلاین" که پس از ترک ایران سایت روزآنلاین را راه اندازی کرد و پس چند سال به بخش فارسی بیبیسی پیوست.
باستانی با همراهی صادق صبا، مسعود بهنود، برزگر، عطا مهاجرانی، اکبر گنجی و... حلقه لندن نشینان را تشکیل داده و دائم در حال تحلیل مسائل ایران و روابط بینالمللی آن هستند.
باستانی گفته است اگرچه رسماً ساکن پاریس هستم اما چون انگلیسیها به روابطم با اصلاحطلبان داخل کشور واقف هستند، لذا اصرار دارند که پنج روز از هفته را به دور از خانواده در لندن باشم و به شبکه بیبیسی فارسی کمک کنم. باستانی افزوده است مدیران شبکه یورونیوز مسئولیت بخش فارسی آن را به من پیشنهاد کردند و من حتی خانم نوشابه امیری را به عنوان دستیارم انتخاب کردم اما انگلیسیها نگذاشتند و خواهش کردند برای کمک به بی بی سی مسئولیت یورونیوز را نپذیرم.
5.فاطمه حقیقتجو
در خرداد سال 1392، باشگاه خبرنگاران گزارشی از روشهای نامشروع و شیطانی گوناگون گروهک تروریستی منافقین برای جذب افراد مستعد منتشر کرد.
بر همین اساس یکی از طعمههای گروهک تروریستی منافقین، فاطمه حقیقت جو عضو فراکسیون مشارکت در مجلس ششم بود.
فرد افشاگر مقاله خود با اشاره به نام فاطمه حقیقتجو نماینده دور ششم مجلس عنوان میکند محمد تهوری خبرنگار روزنامه ایران که یکی از حلقههای وصل به گروهک تروریستی منافقین بود به دستور سرکردگان گروهک با فاطمه حقیقتجو روابط عاطفی برقرار کرده و سپس با دستور تشکیلات با وی ازدواج میکند.
حقیقتجو که زمینههای رفتارهای رادیکال را در خود داشت پس از ازدواج تشکیلاتی با تهوری پتانسیل خود در این زمینه را به خدمت رهنمودهای گروهک تروریستی منافقین در میآورد و پس از مدتی رابطه پشت پرده خود را به رابطه عملی و مستقیم تبدیل میکند.
پس از فرار حقیقت جو به خارج از کشور، وی مورد لطف و عنایت دولت آمریکا قرار می گیرد، هنوز چند ماه از ورود حقیقت جو به آمریکا نمی گذرد که بورسیه های تحصیلی برای او صادر می شود؛ فاطمه حقیقت جو در سالهای 2005 تا 2006 در «مرکز مطالعات بینالملل دانشگاه ام آی تی» مشغول به فعالیت می شود و پس از آن به جهت خوش خدمتی اش در ایران برای سران کشورهای غربی به عنوان پژوهشگر در «مرکز زنان در سیاست و سیاستگذاری دانشگاه هاروارد» مشغول به کار می شود
وی در جریان اغتشاشات سال 88 تلاش گسترده ای برای برگزاری کمپین های اعتراضی در خارج از کشور می کند، او با همکاری اکبر گنجی و برخی دیگر به برگزاری هر چه پرشور تر این کمپین ها همت می گمارد تا از آن سو مورد توجه دولت های غربی قرار گرفته و به خیال خودشان برای براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران درخواست کمک های مالی کنند!
حقیقت جو نیز مانند بسیاری از همفکران مشارکتی خود، برای دریافت مواجیب دولتهای آمریکا و انگلیس وارد اتاق فکر بیبیسی و صدای آمریکا شد.
وی که تخصص آشوب و برگزاری کمپینهای به اصطلاح اعتراضی در خارج از کشور را بر عهده دارد، یکی از اعضای فعال اتاق فکر بیبیسی است و در زمان های مختلف خودنمایی میکند.
6.منصور اسانلو
اسانلو عضو شورای مرکزی جبهه مشارکت شرق تهران و نفوذی مشارکت در سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه بود.
اسانلو بعنوان کارشناس سیاسی بیبیسی فارسی فعال است که محور مصاحبههای شبکه دولتی انگلیس با او سیاهنمایی درباره زندانهای ایران است.
منصور اسانلو سالها سندیکای کارگران شرکت واحد را در راستای مطامع شهرت طلبانه خود هزینه کرد و در نهایت در دی ماه سال 91 با خیانت به دوستان خود از کشور گریخت.
منصور اسانلو که با سوء استفاده از رافت اسلامی سیستم قضایی، امکان استفاده از مرخصی از زندان را یافته بود، با خیانت به یکی از نزدیکترین دوستان خود به خارج از کشور گریخت.
بنابر گزارشات، گویا ماجرا از این قرار بوده که منصور اسانلو به دلیل کسالت مدتی در منزل دوست خود به استراحت مشغول بوده که در این مدت با توجه به اختلافات بین آقای حیات غیبی و همسرش، در نهایت با خیانت به حیات غیبی نقشه فرار به خارج از کشور را اجرا می نماید.
اسانلو در خارج از کشور، با استفاده از رسانههایی مانند بیبیسی فارسی و غیره ضمن مظلومنمایی درصدد ایجاد تشویش در جامعه کارگری کشور نیز بوده و هر از چند گاهی اعلامیههایی صادر میکند.
براساس گزارشات، با فرار منصور اسانلو به اتفاق مریم ضیاء از کشور، سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه حاضر به پذیرش این بی آبرویی نشده و در مورخ 12 / 11 / 91 طی نامهای به فدراسیون جهانی کارگران حمل و نقل (ITF)، اسانلو را از ریاست هیأت مدیره این سندیکا برکنار نموده و از آن نهاد خواستار قطع تمامی ارتباطات، همکاریها و حمایتها از وی شود. این سندیکا برای جلوگیری از سوء استفاده منصور اسانلو از نام تشکل کارگری در خارج از کشور، صراحتا اعلام میدارد که سندیکای کارگران شرکت واحد تهران و حومه هیچ نماینده یا سخنگویی در خارج از کشور ندارد.
در پایان رونوشت این نامه نیز به سازمان جهانی کار (ILO)، کنفدراسیون بین المللی اتحادیه های آزاد کارگری (ITUC)، کنفدراسیون کارگران فرانسه (CGT) و کلیه اتحادیه ها و نهادهای کارگری داخلی و بین المللی ارسال می گردد.
اسانلو حمایت پهلویها را نیز برای خود داشته است، بهطوری که ربع پهلوی از بیانیههای ضد کارگری وی نیز حمایت میکند.
این طرفداری ربع پهلوی از اسانلو به قدری سخیف بوده که یکی از کاربران در پاسخ به این حمایت مینویسد:
7.سعید رضوی فقیه
رضوی فقیه از اعضای آشوبطلب دفتر تحکیم در دهه 70 بود که به حزب مشارکت نزدیک شد و به مأموریت از این حزب تندرو در انتخابات سال 88 وارد ستاد اصلی یکی از سران فتنه بود.
وی که در سال 87 به جرم " فعالیت تبلیغی علیه نظام جمهوری اسلامی ایران به زندان محکوم شده بود، پس از حوادث فتنه 88 به بهانه ادامه تحصیل پاریس رفت و دو سال بعد به کشور بازگشت.
رضوی فقیه زمانی قبل از بازداشت دائما در سخنرانیهای خود به مسئولین و سازمانهای ارشد کشور توهین میکرد. وی همچنین در جایجای سخنان خود با تطهیر فتنهگران، فتنه سال 88 را یک مطالبه عمومی و جنبش بر حق انتقادی، و با عبارت جنبش اعتراضی عنوان کرد.
رضوی فقیه هنگام عضویتش در شورای سردبیری "یاس نو" ارگان مطبوعاتی حزب منحل مشارکت، به دلیل مقالاتی که در حمایت از توهینهای هاشم آغاجری به ساحت مرجعیت و فقاهت در مطبوعات منتشر کرده بود بازداشت شد.
وی عضو شورای سردبیری و سردبیر روزنامههای ارگان مشارکت از قبیل یاس نو، وقایع اتفاقیه، نوروز و غیره بود.
در زمان خروج از کشور، رضوی فقیه که در پاریس سکونت داشت، مانند حسین باستانی و امثالهم در رسانههای بیگانه و بخصوص بیبیسی فارسی رفت و آمد میکرد.