سفارش تبلیغ
صبا ویژن
http://up.p30room.ir/uploads/13696855421.jpg
کریس رونالدو: پیراهنم را با افراد قاتل عوض نمیکنم
نوشته شده توسط ســرباز در ساعت 10:0 عصر

کریس رونالدو: پیراهنم را با افراد قاتل عوض نمیکنم....

  [تصویر:  alalam_635005071701765774_25f_4x3.jpg]

رونالدو: من لباسم را با قاتل عوض نمی کنم العالم - کاپیتان تیم ملی فوتبال پرتغال درباره علت عدم تعویض لباسش با بازیکن تیم فوتبال رژیم صهیونیستی در پایان مسابقه این دو تیم که به تساو ی انجامید، گفت: من لباسم را با قاتل عوض نمی کنم.
به گزارش مصاف به نقل از پایگاه خبری شبکه العالم، "کریستین رونالدو" تاکید کرد: مردم اسرائیل برای من قابل تحمل نیستند چون آنها شهروند رژیم صهیونیستی هستند.
این در حالی ست که چندی پیش رونالدو کفش طلای خود را برای کمک به مردم غزه فروخت.

به گزارش پایگاه خبری قدس العربی، سخنان این بازیکن پرتغالی تیم رئال مادرید، خشم مسئولان رژیم اشغالگر قدس را بدنبال داشت.
تیم منتخب رژیم صهیونیستی در دور پنجم مسابقات گروه ششم مسابقات مقدماتی اروپا برای راهیابی به جام جهانی برزیل در سال 2014، روز 22 مارس گذشته با تیم ملی پرتغال در سرزمین های اشغالی دیدار کرد.
بر اساس این گزارش، تماشگران صهیونیست این دیدار، به شکل تحریک آمیزی از رونالدو استقبال کردند. آنها برای برهم زدن تعادل کاپیتان تیم ملی پرتغال، تصاویری از "لیونل مسی" حریف آرژانتینی این بازیکن و ستاره تیم باشگاه بارسلونای اسپانیا در دست داشتند و در طول مسابقه به تشویق مسی پرداختند.
منبع: العالم
برگرفته از وبلاگ : انستیتو بت شکن


کلمات کلیدی : رژیم صهیونیستی
بَردگی جنسی زنان اروپایی » در اسراییل + تصاویر
نوشته شده توسط ســرباز در ساعت 10:0 عصر
اسرائیل بزرگترین مرکز تجارتِ «برده زنانِ» سفیدپوست:
حقایقی دِهشتناک از « بَردگی جنسی زنان اروپایی » در اسراییل + تصاویر



طبق آمارهای سال 2005 ، سالانه 10،000 دختران و زنان اروپای شرقی و روسیه با وعده ی اشتغال به کار فریب داده شده و در اسرائیل به اسارت جنسی کشیده شده اند و ادامه ی عمر را به اجبار، به عنوان روسپی به بردگی کشیده می شوند. بنابراین در طول یک دهه تا سال 2005 ، حدود 100،000 زن به اسرائیل قاچاق شده اند که به تمامی این افراد در آغاز وعده ی مشاغل مشروع داده شده اما پس از ورود به اسرائیل غافلگیر و به جبر وادار به روسپی گری می شوند.




سرویس بین الملل پایگاه 598، این مقاله ترجمه ای از منابع مختلف انگلیسی است و صرفاً بخش نتیجه گیری متعلق به نگارنده (پایگاه 598) می باشد.

بردگی انسان های دیگر نزد اسرائیلیان مشروع و قانونی است زیرا حقی است که از جانب خداوند به آنها اعطا شده است! و بر پایه ی معتقدات دینی!! بسیار بر این مورد راسخ هستند.!

اگر به زبان انگلیسی در گوگل:

- عبارت « تجارت برده سفید در اسرائیل » را جستجو کنید بیش از 13،600،000 نتیجه خواهید یافت.

- عبارت « یهودیان و تجارت برده سفید » را جستجو کنید بیش از 7،030،000 نتیجه خواهید یافت.

- عبارت « یهودیان و تجارت برده سیاه و سفید » را جستجو کنید بیش از 9،100،000 نتیجه خواهید یافت.

اسرائیلیان برده دارانی حرفه ای هستند که سالیان بسیار طولانی به این حرفه مشغول بوده اند . و برایشان تفاوت ندارد که رنگ برده، سیاه یا سفید باشد.

طبق آمارهای سال 2005 ، اعلام شده در وب سایت های عبری اسرائیل، کل سود سالانه به دست آمده از بردگانِ سفیدی که از سایر کشورهای جهان به ویژه اروپا و ایالات متحده آمریکا به اسرائیل قاچاق شده اند به یک میلیارد دلار رسیده است.

دکتر ویلیام.ال.پی یرس محققی که در این باره پژوهش های عمیقی انجام داده و به چاپ رسانیده است در این باره می نویسد :

1- طبق آمارهای سال 2001 ، سالانه 3000 زنان سفیدپوست اروپایی به عنوان بَرده ی جنسی به اسرائیل قاچاق می شوند.

2- طبق آمارهای سال 2005 ، سالانه 10،000 دختران و زنان اروپای شرقی و روسیه با وعده ی اشتغال به کار فریب داده شده و در اسرائیل به اسارت جنسی کشیده شده اند و ادامه ی عمر را به اجبار، به عنوان روسپی به بردگی گرفته می شوند. بنابراین در طول یک دهه ، حدود 100،000 زن به اسرائیل قاچاق شده اند که به تمامی این افراد در آغاز وعده ی مشاغل مشروع داده شده اما پس از ورود به اسرائیل غافلگیر و با جبر و زور به عنوان روسپی وادار به کار می شوند.

3- این زنان در آپارتمان هایی نگهداری می شوند که درب های آن قفل و پنجره ها دارای حفاظ های فلزی است.




Victims Of Illegal *** Slave Trade Behind Bars In Israeli


تصویر بردگان جنسی ( قربانیان این تجارت ضدبشری) پشت میله ها در اسرائیل



4- گذرنامه های آنها ستانده می شود تا در صورت فرار، قادر به خروج از اسرائیل نباشند.

5- مورد ضرب و شتم، شکنجه قرار گرفته و با شیوه های یهودی موسوم به (. . . ) به صورت گروهی به ایشان تجاوز می شود.

6- معمولاً در حراجی هایی فروخته می شوند که در آنها لخت نمودنِ بَرده، اجباری است.

7- هر یک از این زنانِ و نوجوانانِ اسیر، در بیش از 400 فاحشه خانه ی اسرائیل ، مجبورند روزانه تا 15 نفر یهودی را تحمل کرده و در تمام 7 روز هفته در اختیار مشتریانِ باشند.

8- تا سال 2001 فقط در شهرِ تل آویو 250 فاحشه خانه وجود داشته است!

9- پااندازهای جنسی و قاچاقچیانِ تجارتِ برده در اسرائیل توسط پلیس کاملاً نادیده گرفته می شود و تن فروشی جبری در اسرائیل جرم نیست.

تصویر زیر نشان دهنده پوسترهایی است که در خیابان های صوفیه ی بلغارستان نصب شده و به زنان هشدار می دهد مراقب باشید تا به عنوان برده ی جنسی سرقت و به اسرائیل قاچاق نشوید. ( تاریخ عکس : 20 می 2007 )





نقشه ی مسیرهای اروپاییِ تجارتِ برده به اسراییل


تصوری از یک فروشگاه بردگان جنسی در اسرائیل




تصویری اعتراض آمیز از یک زن اسیر در یک فروشگاه اسرائیلی که به نمایش گذارده شده است.


در اعتراض به این تجارت اسرائیلی، روی اتیکت مچ بردگان نام دخترانه ی ریتا (????) به خط عبری ( اسرائیلی ) نوشته شده است.







به نوشته های این تصاویر ِ واقعی دقت فرمایید!

نتیجه گیری :

خفقانِ سازمان های حقوق بشر در این خصوص، جای خود و توجیهات مشخص خود را دارد.

اما آنچه که از سوی دولتمردان و نظام جمهوری اسلامی قابل انجام است، پرداختنِ بیش از پیش و رسانه ای نمودنِ این قضیه در سازمانِ ملل و دیگر نهادهای بین المللی است که به عنوان یک اهرم فشارِ واقعی ، در راستای استیفای حقوق انسان هایی مظلوم و بی یاوری که در نقطه ی کور معادلاتِ سیاسی جهان اسیر شده اند عمل خواهد کرد.

دولت محترم و رسانه ها می بایست با دنبال نمودنِ یک جریانِ مستمرِ خبری به بی پناهانی بپردازند که در چنگال پلشتِ طمعِ جنایتکارانِ صهیونیست به بند کشیده شده اند.

پرداختن به این خط خبری و رسانه ای، این مزیت رقابتی را دارد که صرفاً در موردِ مسلمانان و فلسطینیان نیست بلکه به مثابه یک اهرمِ انسانی مؤثر، موضوعی است که غیرمسلمانان جهان را نیز در جمعِ مدافعانِ خود دارد.

قطع یقین، تمرکز بر این موضوع – در کنار پرداختنِ به حقوق از دست رفته ی فلسطینیان- موجب خواهد شد تا آزادیخواهان و عدالتجویان غربی ( و حتی متعصبان وطن پرستِ اروپایی ) بیش از پیش به خیلِ مخالفانِ اسرائیل پیوسته و اجماع ِ جهانی علیه این طایفه ی شیطانی بیش از گذشته منسجم گردد.

در این زمینه می بایست رسانه های سایبری کشور و شبکه های ماهواره ای صدا و سیما پیشرو بوده و به زبان های مختلف جهان در این باره اطلاعرسانی ، آگاهی افزایی و خبرسازی نمایند.

نقاطِ قوت رسانه ای موضوع اینهاست :

1- اسرائیلیان از اکثر کشورهای غربی و شرقی برده گیری و سرقت انسان نموده اند که این امر می تواند به فراگیر شدن و جهانی شدن مطالبات و اخبار کمک نماید.

2- علن بودن این سیه کاری، می تواند وضعیت زشت و ناعادلانه ی حقوق بشر اسرائیل را هویداتر از همیشه سازد.

منبع: نورآسمان



کلمات کلیدی :
تجارت مخفی در ایران - 1
نوشته شده توسط ســرباز در ساعت 11:43 عصر
هایپراستار؛ تجارت مخفی رژیم اسرائیل در ایران 
مارک کوربیون می گوید: در ابتدا مردم ایران در مورد کارفور صحبت می کردند اما اکنون در مورد هایپراستار. مردم در حال پذیرش نام هایپراستار هستند. می توان گفت بسیار موفق بوده ایم. فروشگاه ما بسیار مورد استقبال قرار گرفته است. به طور متوسط 15.000مشتری در هر روز، و زمان اوج کاری 100،000 بازدید کننده.



گروه فرهنگی مشرق - یکی از برنامه‌ها و نقشه‌های دشمن در راستای براندازی نظام جمهوری اسلامی همین ترویج مصرف‌گرایی در میان مردم جامعه است. توسعه‌ اقتصادی بر مبنای سرمایه‌داری مصرفی، نسخه‌ای است که غرب برای اقتصاد خود پیچیده است و برای اینکه بتواند کشورهای در حال توسعه را نیز به صورت بازاری برای مازاد محصولات تولیدی خود درآورد و آنان را به خرید این کالاها تشویق کند، چاره‌ای نمی‌بیند جز آنکه مصرف‌گرایی را به صورت ارزش برای آنان درآورد و آنجایی که میل و هوس آدمی تحریک شود، دیگر جای مقاومت و ایستادگی نخواهد بود و بدین ترتیب این کشورها نیز دچار نوعی سرمایه‌داری مصرفی غیر از سرمایه‌داری تولیدی خواهند شد.

(بخشی از بیانات رهبر معظم انقلاب در سفر به خراسان جنوبی)

هایپراستار تهران؛ تجارت مخفی رژیم اسرائیل در ایران

هایپراستار تهران (نخستین فروشگاه زنجیره‌ای خارجی) در مهرماه سال 1388 با حضور "بهروز علیشیری" رئیس سازمان سرمایه‌گذاری‌های خارجی افتتاح شد. (این فروشگاه با سرمایه گذاری واسطه‌ای توسط فرانسه صورت پذیرفته است به نحوی 75 که درصد سهام آن متعلق به فرانسه و 25 درصد آن متعلق به یک اماراتی است که در این بین فرانسه نیز فردی کره‌ای را واسطه قرار داده است. البته در این میان اخبار دیگری نیز حاکی از آن دارد که سهم شرکت "کارفور" 25 درصد بوده وشریک قدیمی این شرکت "مجید الفُطیم" با آورده 75 درصدی متولی فروشگاه هایپراستار است. مجید الفطیم صاحب یک شرکت خصوصی خانوادگی مستقر در دبی است که این شرکت از طریق یک شرکت سرمایه‌گذاری مشترک اداره کلیه فروشگاه‌های کارفور فرانسه در منطقه را بر عهده دارد.)



در حال حاضر "مارک کوربیون" فرانسوی، مدیر عامل شرکت فروشگاه‌های زنجیره‌ای هایپراستار ایران است. بنیانگذار شرکت‌های مذکور، کشور آمریکاست که بیش از سه هزار و 500 شعبه در سراسر جهان با نام‌های‌ "هایپر بلک" تأسیس کرده است. سهامدار اصلی این شرکت‌ها درکشورهای حاشیه خلیج‌فارس، کشور انگلیس بوده و با نام‌هایی چون "سیتی سنتر" و "دی تو دی" راه‌اندازی شده است. فعالیت این شرکت‌ها بر اصل «سود کمتر، مشتری بیشتر» قرار گرفته که در حقیقت تقلیدی از همان مدل قدیمی ‌فعالیت شرکت‌های امریکایی و اروپایی است.

مارک کوربیون، همچنین در صفحه فیس‌بوکش، در معرفی خود، وابستگی‌ کاری‌اش به کمپانی کارفور را رسماً اعلام کرده و محل زندگی فعلی خود را نیز تفلیس، پایتخت گرجستان و محل کار خود را در شهری در مرکز فرانسه معرفی کرده است.


اما واقعیت چیست؟
اینها اطلاعاتی بود که از ظواهر امر به دست می‌آید ولی حقیقت فروشگاه‌های زنجیره‌ای "کارفور" چیز دیگری است. شرکتی که گرچه با نام اماراتی یا فرانسوی مشغول فعالیت است، اما اطلاعات به دست آمده، حکایت از "صهیونیستی"بودن این شرکت دارد.


چندی پیش "آسوشیتدپرس " اعلام کرد: آرم‌"هایپراستار" آدم را یاد آرم "کارفور" می‌اندازد. در آرم‌ هایپراستار علامت H در داخل الماسی قرار داده شده است، در حالی که در آرم کارفور به جای H حرف C قرار داده شده است. طراحی حروف نام فروشگاه نیز شبیه کارفور است. این فروشگاه، که آرم، فضای گسترده انتخاب‌ و پارکینگ دو طبقه آن برای مشتریان کارفور در همه جا آشناست با نام‌هایپراستار افتتاح شده و شرکت کارفور مدعی است دیگر ارتباطی با این فروشگاه ندارد. مارک کوربیون، مدیرعامل شرکت فروشگاه‌های زنجیره‌ای‌هایپر استار، در رابطه با فعالیت این فروشگاه در ایران چندی پیش گفته بودکه به دلیل "مشکلات سیاسی بین ایران و فرانسه "، کارفور از‌ هایپراستار خواسته است "فعلا " نام کارفور را در ایران مطرح نکند.



این فروشگاه‌ها در ایران هایپر استار نام گرفتند؛ اما سؤال این جاست که اگر سرمایه‌گذاری از سوی معاونت سرمایه‌گذاری وزارت اقتصاد مشکل نداشته چرا اسم آن عوض شده است و چه طور جلب سرمایه‌گذاری با برند کارفور مشکل ساز نبوده اما نام آن مشکل‌زاست؟


علت استفاده از نام "هایپراستار" به جای Carrefour”" چه بود؟

با اینکه ایده ساخت این فروشگاه متعلق به کارفور بود اما با برند ماف (هایپر استار) در ایران کار شد و این حرکت بسیار هوشمندانه بود. در جریان ساخت‌ هایپراستار از قول مقامات ایران گفته شد که این فروشگاه تحت ‌برند کارفور مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد اما پس از مدتی نام کارفور از روی این فروشگاه برداشته شد. علت این امر، سردی روابط ایران و فرانسه و تحریم‌های اعمال‌شده علیه ایران به دلیل فعالیت هسته‌ای عنوان شد اما دلایل زیر به واقعیت نزدیک‌تر است:


This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 850x650.


اینجا هایپراستار در پایتخت جمهوری اسلامی ایران است!


1- فروشگاه زنجیره‌ای "کارفور" یکی از بزرگترین توزیع‌کنندگان کالاهای اسرائیلی در جهان است. به همین خاطر، شعب اصلی آن در فرانسه، بارها با مخالفت‌های شدید از سوی مسلمانان همراه شد. در زمان جنگ غزه بارها مسلمانان و همچنین مسیحیان مخالف دولت نامشروع اسرائیل، شعب این فروشگاه را در فرانسه اشغال کرده و شعارهایی در این زمینه دادند که در نتیجه کارفور به دلیل بایکوت از سوی مردم، با ضرر بی‌سابقه‌ای مواجه شد.


2- حضور این برند در ایران ممکن بود با واکنش مراجع دینی مواجه شود و این امر، برای مدیران این فروشگاه بسیار خطرناک بود.
3- نکته جالب اینجاست که برای اجتناب از فشارهای سیاسی در لاهور پاکستان نیز از اسم هایپراستار استفاده شده است. این در حالی است که هیچ شعبه دیگری از این مارک در سایر کشورها، با نامی غیر از کارفور فعالیت نمی‌کند.




"کارفور" از بزرگترین توزیع‌کنندگان کالاهای اسرائیل در جهان است که با برند "هایپراستار" در ایران فعالیت دارد




در زمان جنگ غزه، "کارفور" به دلیل بایکوت مسلمانان، و همراهی مسیحیان مقیم فرانسه،با ضرر بی‌سابقه‌ای مواجه شد

پایان قسمت اول...



کلمات کلیدی : رژیم صهیونیستی
تجارت مخفی رژیم صهیونیستی در ایران
نوشته شده توسط ســرباز در ساعت 11:40 عصر

قسمت دوم


حرکت اعتراضی مسلمانان و همراهی مسیحیان مقیم فرانسه به اقدامات فروشگاه کارفور و جمع آوری محصولات اسرائیلی از قفسه‌های فروشگاه. نکته قابل توجه در این نسخه ویدئویی این است که، معترضان، هیچ آسیبی را به فروشگاه مذکور وارد نکردند و پیام اعتراضی خود را با رعایت شؤون اسلامی اعلام کردند. این اقدام، واکنش های بسیار مثبتی درخصوص تحریم کالاهای اسرائیلی در افکار عمومی برجای گذاشت.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x571.



پوستری در حمایت از ملت مظلوم فلسطین و تحریم کالاهای اسرائیلی با شناسایی بارکد کالا


شرکت صهیونیستی کوور (Koor)، سهامدار شرکت کارفور

22 ژوئن، 2009 شرکت اسرائیلی کوور"koor" اعلام کرد: هیئت مدیره کارفور مستقر در پاریس با خرید 25 درصد از سهام شرکت موافقت کرد. شرکت کوور در نظر دارد تا در آینده نزدیک، تمامی سهام کارفور را خریداری کند. نکته قابل توجه در این خصوص این است که سایت بالاترین نیز در خبری، به گرایش صهیونیستی کارفور اشاره کرده است و در توضیح این خبر می‌گوید: اولین فروشگاه خارجی وحامی اسراییل در تهران، بی‌سروصدا به فعالیت خود ادامه می‌دهد. این در حالی است که سهامداران اصلی این فروشگاه درفرانسه، صهیونیست‌ها هستند.




نقشه جغرافیایی شرکت‌های Carrefour در قاره‌های مختلف،9000 فروشگاه، در 26 کشور جهان؛ با 40.000 نفر کارمند




Lars Olofsson، مدیرعامل فعلی "کارفور" وی پیش از قبول این مسؤولیت، از مدیران ارشد شرکت صهیونیستی "نستله" بود



Nochi Dankner (میلیاردر اسرائیلی): شرکت "کوور” در نظر دارد تا بزرگترین فروشگاه زنجیره‌ای اروپا (کارفور) را تصاحب کند و من مطمئن هستم که کارفور کسب و کار خود را در سطح جهان گسترش داده و سودآوری آن ادامه خواهد داشت. اکنون (سال 2009، سال تأسیس هایپراستار در ایران) سال خوبی است و ما در حال خروج از بحران اقتصادی هستیم. استراتژی ما، تصرف بازارهای بین‌المللی از طریق نوآوری، کیفیت و خدمات است و منافع این استراتژی شایسته بهترین نژاد (یهود) است.




آندرس موبرگ( Anders Moberg)در ژانویه 2007 مدیر عامل شرکت MAF شد. وی درخصوص سرمایه گذاری در ایران گفت: از مصر تا پاکستان تحت پوشش بازارهای ما خواهند بود ؛ که شامل ایران نیز می شود و این یعنی دسترسی به 450 میلیون مصرف کننده. ورود ما به بازار ایران، "کارفور" را به اولین اپراتور هایپرمارکت در ایران تبدیل خواهد کرد.به احتمال زیاد کارفور بازار خوبی در ایران خواهد داشت که تا حدودی مربوط به اولین هایپر مارکت در این کشور خواهد بود. گرچه بسیاری به نتیجه به دست آمده چشم خواهند داشت تا همان کار را ادامه دهند ، اما اولین حرکت در بازار باعث رهبری کردن بقیه و الگوبرداری سایرین از او خواهد شد.


مارک کوربیون (مدیرعامل فعلی هایپراستار) در گفت‌وگو با "Thebusiness year": یکی از اهداف اصلی ما در ایران این است که فروشگاه های زنجیره ای وابسته به دولت، شهرداری و ارتش را به ضعیف‌ترین وضعیت ممکن برسانیم. مارک کوربیون در گفت‌وگو با "Thebusiness year" می‌گوید: در ابتدا مردم ایران در مورد کارفور صحبت می کردند اما اکنون در مورد هایپراستار. مردم در حال پذیرش نام هایپراستار هستند. می توان گفت بسیار موفق بوده ایم. فروشگاه ما بسیار مورد استقبال قرار گرفته است. به طور متوسط 15.000 مشتری در هر روز، و زمان اوج کاری 100،000 بازدیدکننده.







سه عکس منتشرشده از مارک کوربیون، مدیرعامل هایپراستار که چراغ‌خاموش، کار می‌کند


پریسیلا، همسر و شریک مدیرعامل فروشگاه هایپراستار


کوربیون می‌افزاید: «ما با توافق با سازمان سرمایه‌گذاری و کمک‌های اقتصادی و فنی ایران، طی بیش از 10 سال، حداقل 350 میلیون دلار سرمایه‌گذاری می‌کنیم. این امر مستلزم افتتاح 10 فروشگاه دیگر است که البته هنوز پنج سال از این قرارداد باقی مانده است. نکته مهم برای ما این است که هیچ کشوری در خاورمیانه چنین جمعیتی ندارد ( بیش از 70 میلیون نفر) و ما احساس می‌کنیم ایران با داشتن جمعیتی بسیار جوان (که بیش از 60 درصد آن کمتر از 30 سال سن دارند) آینده خوبی دارد. پیش بینی ما برای پروژه‌های‌مان مدت 20 تا 30 سال است و این، بدین معناست که ما برای مدت طولانی برنامه داریم. در حال حاضر بسیاری از شرکت‌های خارجی، اول به ملاقات ما می‌آیند، حتی قبل از ملاقات با اتاق بازرگانی و صنایع ایران!»

مدیرعامل هایپراستار می‌گوید: «در حال حاضر ما در حال رقابت با فروشگاه‌های زنجیره‌ای وابسته به دولت، شهرداری و ارتش هستیم (مانند رفاه، شهروند و اتکا) آنها با قیمت‌های یارانه‌ای با ما رقابت می‌کنند و به همین دلیل از فروشگاه‌های کوچک مهم‌ترند ولی ما تصمیم داریم تا در یک برنامه بلندمدت، این فروشگاه‌ها را به ضعیف‌ترین وضعیت ممکن برسانیم.»

وی تأکید می‌کند: «سازمان سرمایه‌گذاری و کمک‌های اقتصادی و فنی ایران، شهرداری تهران و وزارت بهداشت، کمک‌های زیادی به ما ارائه دادند و من از آن‌ها متشکرم.»

وی می‌افزاید: «ما در نظر داریم تا فروشگاه‌های‌مان را در شیراز، اصفهان و مشهد افتتاح کنیم. به علت ارزانی زمین در شیراز، فروشگاه‌مان بزرگتر از تهران خواهد بود، در اصفهان نیز پروژه با 10 هزار متر مربع ساخته خواهد شد که مردم را از فاصله 100 کیلومتری فروشگاه برای بازدید جذب خواهد کرد و در مورد فروشگاه مشهد نیز امیدوارم دو برابر اندازه تهران باشد.»




سال افتتاح هایپر استار: 2009
تعداد کارمندان: 1000 نفر
میانگین مشتریان در ماه: 365000 نفر
میانگین بازدیدکنندگان در ماه :1277500 نفر


مالکیت 100 درصدی بخش خصوصی خارجی در فروشگاه هایپراستار
در حالی که خبر ها حاکی از مالکیت صد در صدی بخش خصوصی خارجی در این فروشگاه دارد اما خبر های متناقص از اجاره 20ساله زمین از سوی شهرداری ونیز واگذاری هایپر استار پس از 10 سال به شهرداری دارد. ایازی معاون فرهنگی ـ اجتماعی شهرداری تهران با بیان اینکه شهرداری تهران هیچ قرارداد یک ساله‌ای را با فروشگاه‌ها یا شرکت‌های تجاری ندارد، به «جوان» می‌گوید: قراردادهای یک ساله شهرداری تنها با ادارات یا در بخش خدمات است و قرارداد‌های دیگر ما عموماً طولانی‌مدت است.



قرارداد اجاره 20 ساله بین شرکت ‌هایپراستار و شهرداری شبیه به قرارداد ترکمانچای نیست؟ آیا این زمین ارزش افزوده ندارد؟ به طور معمول قراردادها یک ساله است و حتی اگر طرف قرارداد ثابت باشد باید به طورسالانه تمدید شود. به هر حال بر اساس قوانین موجود تاسیس چنین شرکت هایی باید با حد اکثر 49 درصد مالکیت خارجی و51 درصد طرف ایرانی صورت گیرد که حتی در صورت مستثنی قرار دادن برخی موارد با هماهنگی معاونت سر مایه‌گذاری وزارت اقتصاد نیاز به شفاف‌سازی در این عرصه ضرورتی انکارناپذیر است. چرا که تجربه ایجاد چنین شرکت‌هایی در منطقه با وجود اختیاراتی فراتر از قانون های متداول خطر پول‌شویی را به مسؤولان گوشزد می‌کند.


علاوه بر این نوع فعالیت این شرکت و گسترش آن در نقاط مختلف و مهم‌تر از آن شفاف‌نبودن منبع درآمدی این شرکت، حساسیت و مشکوک‌بودن فعالیت فروشگاه‌های وابسته به آن را دو چندان می‌کند. گفته می‌شود تنها بخش سوپر مارکت آن با 53 صندوق فروش متوسط 700 میلیون تومان را به خزانه‌داری فروشگاه از طریق شوتینگ واریز می‌کنند. تا از طریق خودروهای حمل پول این حجم را به صورت روزانه به بانک واریز کنند. با توجه به ابهام در مالکیت این فروشگاه وبا عنایت به این که این‌گونه فروشگاه‌ها در سطح جهان معمولاً اهداف سیاسی و اقتصادی دیگری نظیر پول‌شویی و... را دنبال می‌کنند، شفافیت نوع قرارداد و شفافیت در حق‌السهم صاحبان آن ضروری است. یکی دیگر از ابهامات این فروشگاه لحاظ کردن بندی است که واردات ده درصد کالای این فروشگاه را به مدت ده سال بدون پرداخت حق گمرک تأمین کند که شاید یکی از جذابیت‌های سرمایه‌گذاری برای خارجیان باشد اما چنانچه چنین چیزی صحت داشته باشد باید مسؤولان، دلایل دادن چنین امتیازی را بر طبق قانون برای مردم تشریح کنند.


در اردیبهشت 85 هایپر استار مبادرت به اخراج 110 نفر از کارکنان ایرانی این فروشگاه کرده و از کارمندان خارجی بهره می‌برد، این در حالی است که قرار بود این فروشگاه با هدف سرمایه‌گذاری خارجی و اشتغال‌زایی راه اندازی شود در حالی این شرکت بیگانه اقدام به اخراج کارکنان خود با دلیل کمبود منابع کرد که درآمد ماهانه این کمپانی بیگانه از بخش پاساژ ماهانه بالغ بر شش میلیارد تومان است.


حال بگذریم از رفتارهای تحقیرآمیز با مشتریان هایپراستار ایران (در شعبه های این فروشگاه در سایر کشورها، آشامیدن و خوردن خوراکی‌ها آزاد است و مشتری هنگام خروج، بهای کالای مصرف‌شده را پرداخت می کند ولی در ایران این کار ممنوع است و برخوردهای شدیدی صورت می‌گیرد؛ این گستاخی تا جایی پیش رفته است که مدیران هایپراستار ایران گفته‌اند: "اینجا ایران است و ایرانی‌ها ظرفیت این خدمات را ندارند.") .همچنین، تابلوهای متعدد سلب مسؤولیت و اخطار بابت دزدی در پارکینگ هایپراستار (علائمی که در هایپرمارکت‌های کشورهای غربی، به‌رغم آمار بالای سرقت، به هیچ عنوان به کار نمی‌رود) نیز دلیل دیگری بر این مدعاست.




تلاش نظام سرمایه داری غرب در تغییر ذائقه مردم ایران

بازارهای سنتی و دکان‌های محلی، سال‌های متمادی همراه با حفظ بار سنتی و فرهنگ بومی هر منطقه، مهم‌ترین محور ارتباطی فضای شهری به شمار می‌رفته‌اند. این بازارها نه فقط محلی برای دیدارها، مذاکرات و انجام معاملات اقتصادی بودند، بلکه مکانی برای صلح و برقراری پیمان‌ها به حساب می‌آمدند و در زندگی اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و دینی مردم نقش مؤثری داشتند. بازارهای قدیمی به عنوان نمونه‌ای از مجتمع‌های تجاری ایرانی اسلامی، نقش بسیار حیاتی در تحولات تاریخ معاصر ایران داشته است اما امروز این بازارها به شدت تحت تأثیر فضاهای تجاری مدرن و به‌ویژه هایپرمارکت‌ها قرار گرفته است. با افزایش مجتمع‌های تجاری در نقاط مختلف شهر، بازارهای قدیمی که اغلب محل فروش تولیدات داخلی و تولیدکنندگان خرد محلی بود، کارکرد خود را از دست داده‌اند و ذائقه مردم ایران روز به‌روز به ذائقه‌های اشرافی نزدیک‌تر می‌شود (برای مثال: اندازه سبد خریدی که در هایپراستار ایران انتخاب شده است بسیار بزرگ است و این ترفند علاوه بر هدف اصلی خود در ترغیب مشتری به اسراف در خرید، موجب احساس حقارت خانواده کم‌در آمد به خانواده پردر آمدتر نیز می‌شود.



دولت غاصب اسرائیل با هدف‌هایى که دارد، براى اسلام و ممالک مسلمین خطر عظیم دارد. برادران و خواهران باید بدانند که آمریکا و اسرائیل با اساس اسلام دشمنند. خیال ابلهانه اسرائیل بزرگ، آنان را به هر جنایتى مى‏‌کشاند. کسانى که از اسرائیل حمایت مى‏‌کنند باید بدانند که افعى گزنده را در حمایت‏ خود قوى مى‏‌کنند. از اسرائیل، این دشمن اسلام جانبدارى نکنید، که این افعى افسرده اگر دستش برسد بر صغیر و کبیر شما رحم نمى‏‌کند. وظیفه ملت غیور ایران است که از منافع آمریکا و اسرائیل در ایران جلوگیرى‏ کرده، و آن را مورد هجوم قرار دهند. امام خمینی(ره)



منابع:
Israel stocks lower; rates steady; Koor invests in Carrefour - MarketWatch
In Victory for Funds, Carrefour Chief Is Out - NYTimes.com
http://rasadgar.ir/?p=6592
http://www. forbes.com/profile/nochi-dankner
Carrefour plans Iranian store - Retail - ArabianBusiness.com
MAF Group hires Anders Moberg as CEO
Israel’s Koor to Spend $885 Million in Carrefour (Update1) - Bloomberg
Tehran hypermarket opens without Carrefour name | Business , Middle East | THE DAILY STAR
Iran: Carrefour quietly backs out of new Tehran hypermarket
Carrefour makes Iran move - Fruitnet.com
Iranians flock to first hypermarket - FT.com
جهان نیوز - "هایپر استار" در تهران حادثه‌ساز شد
Koor
Carrefour : Duran évincé de la direction, remplacé par un dirigeant de Nestlé, actualité Economie : Le Point
Masress : Tehran hypermarket opens, without Carrefour name
MECSC: Newsletter
Middle East malls - A luxury shopper"s dream. - Middle East
Daniel Bernard 1946— Biography - A grocer with a global reach
CARREFOUR to enter Iran this year, through franchise partner - Pakistan part of regional focus | Regoverning Markets
http://ghasemi57.blogfa.com/.http://...iles/46640.jpg
the business year
Carrefour Mulhouse : Action boycott relayée par les medias

منبع: نورآسمان



کلمات کلیدی : رژیم صهیونیستی
هم محجبه و هم خواننده
نوشته شده توسط ســرباز در ساعت 1:44 صبح

هم می‌توان محجبه بود،هم خواننده! +عکس

این نوع برخورد با دین یکی از انگلیسی ترین شیوه های برخورد با اعتقادات سایر ملل تلقی می شود که با حفظ پوسته و سطح دین نظیر حجاب مشکلی ندارد اما به شدت پیگیر به تغییر تمامی لایه زیرین دین است.


به گزارش مشرق به نقل از «تابناک»، همان گونه که پیش بینی می شد و مخاطبان نیز به این بازی پی برده بودند، یکی از برنامه های محوری «من و تو» بدون در نظر گرفتن شعور مخاطب، با یک چینش حساب شده، یک دختر محجبه را در مسابقه خوانندگی اش راه داد و برنده یک دوره از این مسابقه کرد تا این پیغام را پیش روی مخاطب ایرانی قرار دهد که در رویکردی پاردوکسیکال می توان هر عملی که در اسلام حرام است را انجام داد و خود را متعهد به عمل به احکام اسلام نیز جلوه داد!

«آکادمی گوگوش» یکی از برنامه های محوری است که برای این شبکه بیننده جذب کرده و بسیاری از مخاطبان این شبکه ماهواره ای فارسی زبان تصور می کنند این برنامه برای شناسایی استعدادهای خوانندگی و معرفی آنها به افکارعمومی و در واقع یک سکوی پرش برای مستعدها در حوزه موسیقی پاپ محسوب می شود اما با گذشت چند دوره از برگزاری این برنامه و مشخص شدن فرجام خوانندگان این برنامه، همه چیز رنگ باخت.

برگزیدگان این برنامه که عمدتاً ار سطح متوسطی برخوردار بودند، با جایزه نقدی نه چندان بالای این برنامه تنها چند ویدئوکلیپ مستقل ساختند و به واسطه آنکه از توانمندی بالایی برخوردار نبودند، خیلی زود به حاشیه رفتند و حتی در میان آن گروه از خوانندگان متوسط آن سوی آبی نیز نتوانستند به مقبولیت و ماندگاری حداقلی دست یابند و کار تا آنجا بالا گرفت که برخی از آنها با حضور در دیگر شبکه های ماهواره ای به نادیده گرفته شدن توسط مسئولان برنامه ای که منتخبش بودند، اعتراض کردند.


با این وجود، این برنامه همچنان استمرار یافته و در دور تازه این برنامه یک اتفاق جالب افتاد که اگر کلیت این برنامه برای پیگیری همین اتفاق طراحی شده باشد نیز دور از انتظار نیست. یک دختر جوان که عنوان می کند همسری آلمانی دارد، با حجاب کامل که حتی در ایران نیز از سوی هر دختری رعایت نمی شود، به جمع نفرات برتر راه می یابد و مرحله به مرحله پیش می آید.

این دختر برای حفظ حدود شرعی حتی با مردان در این برنامه دست نمی دهد و در این زمینه ها قائل به احکام دینی تشیع است اما در عین حال یکی از محکم ترین احکام دینی که تمامی مراجع تشیع بر آن وحدت نظر دارند را نادیده می گیرد و بر احکام دیگر تاکید می ورزد. این نوع برخورد با دین یکی از انگلیسی ترین شیوه های برخورد با اعتقادات سایر ملل تلقی می شود که با حفظ پوسته و سطح دین نظیر حجاب مشکلی ندارد اما به شدت پیگیر به تغییر تمامی لایه زیرین دین است.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 960x491.


جالب اینکه این دختر محجبه در نهایت ساعتی پیش به عنوان خواننده برتر این دوره از این برنامه نیز انتخاب شد و به واقع این پیغام غیرمستقیم برای تماشاچی ارسال شد که می توان ظاهر دینی داشت و دیگر احکام را نیز رعایت نکرد و من باب مثال با حجاب بود اما رقاصه بود یا دست به شرب خمر زد یا مکرر دروغ گفت و خیانت کرد. این قرائت پرتناقض از دین ساده تر از کنار گذاشتن کامل دین مورد توجه قرار می گیرد و از این منظر در این برنامه نیز به صورت کاملاً حساب شده، چنین جمع بندی برای مخاطب پیش کشید.

بی شک اگر یک زن غیرمحجبه در این برنامه بخواند و برگزیده شود که اتفاق مسبوق به سابقه ای بوده، جای تعجب ندارد، چرا که طبیعتاً به هیچ یک از احکام قائل نیست اما چنین پارادوکسی و اینکه می توان با حفظ حجاب خواننده موفق شد، به شدت عجیب است. به هر حال می توان چند صدای سطح پایین را با یک دختر دارای صدای متوسط در چنین مسابقه ای در یک گروه قرار داد و رای ها را به یک سو جهت دهی کرد تا چنین نتیجه گیری برسد، هرچند شاید چنین رویه ای کاملاً اتفاقی بوده باشد!

در هر صورت این اتفاق بدون برنامه ریزی صورت پذیرفته باشد یا این برنامه با آمارهای غیرمنطقی رای دهندگانش یک طراحی ویژه را در پیش گرفته باشند، هر انسان فاقد حداقل منطق می تواند درک کند که چنین پارادوکسی را نمی توان به مخاطب ایرانی ارائه کرد و توقع پذیرشش را داشت و برای عادی سازی چنین فتواهای تازه و من درآوردی، نیاز به ده ها برنده محجبه دیگر در این سلسله برنامه هاست!

منبع: سایت نور آسمان



کلمات کلیدی : ماهواره
اخلاق انتخاباتی در بیانات امام خامنه ای
نوشته شده توسط ســرباز در ساعت 12:11 صبح

 اخلاق انتخاباتی در بیانات مقام معظم رهبری  

در درون دایره معتقدینِ به انقلاب و اسلام ناب، اختلاف سلیقه‌های گوناگونی هست؛ مراقب باشند دشمن از این اختلافات استفاده نکند

انتظار می‌رود انتخابات و تبلیغات انتخاباتی در جمهوری اسلامی ایران به‌دلیل اهمیت جایگاه دین و اخلاق در نزد ایرانیان با تمام فضاهای انتخاباتی دنیا متفاوت باشد.

 

 

 

به گزارش خبرنگار احزاب باشگاه خبرنگاران؛ تحویل سال 92 برای مردم ایران و به‌ویژه سیاستمداران تنها آغاز یک سال جدید نیست، بلکه آغاز فصل کار و فعالیت انتخاباتی است.
 
انتظار می‌رود انتخابات و تبلیغات انتخاباتی در جمهوری اسلامی ایران به دلیل اهمیت جایگاه دین و اخلاق در نزد ایرانیان با تمام فضاهای انتخاباتی دنیا متفاوت باشد.
 
هرچه به ایام انتخابات ریاست‌جمهوری نزدیک می‌شویم تاکید ناصحان و بزرگان عرصه سیاست به پایبندی به اخلاق و ارزش‌های دینی از سوی کاندیداها و فعالان این عرصه در ایام منتهی به انتخابات ریاست‌جمهوری بیشتر می‌شود.
 
به همین بهانه  باشگاه خبرنگاران به بازخوانی رهنمودهای مقام معظم رهبری درباره چگونگی انجام تبلیغات، مناظرات فعالیت‌های انتخاباتی پرداخته است که ضرورت دارد کاندیداهای انتخابات ریاست‌جمهوری این بیانات را که به منزله منشور اخلاقی انتخابات است سرلوحه اعمال و برنامه‌های خود قرار دهند.


 

*** اتحاد و همدلى بین مسئولین کشور یک فریضه است

مقام معظم انقلاب اول فروردین 1371 هم ملت و هم مسئولین و دولت خدمت‌گزار، باید کوشش کنند این وحدت و یکپارچگی و این پیوند و صداقت و مودتی را که بین دولت و مردم وجود دارد، هرچه بیشتر گسترش دهند و آن را مستحکم و عمیق کنند.

 

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای 27 مرداد 11389 درباره اهمیت "اتحاد" می‌فرمایند: من روى اتحاد تکیه می‌کنم. اتحاد و همدلى بین مسئولین کشور یک فریضه است     .تعمد در مخالفت با آن، امروز یک خلاف شرع است؛ بخصوص در سطوح بالا. همه به این توجه داشته باشند. دشمن از اختلافات کوچک، یک مسئله‌ى بزرگ میخواهد بسازد؛ نباید بگذارید    . 

 


*** در درون دایره معتقدینِ به امام و انقلاب و معتقدینِ به اسلام ناب، اختلاف سلیقه های گوناگونی هست مراقب باشند دشمن از این اختلافات، استفاده نکند

معظم له 15 مهر 1377 عنوان می‌کنند: در درون دایره معتقدینِ به امام و انقلاب و معتقدینِ به اسلام ناب، اختلاف سلیقه های گوناگونی هست؛ باشد. وجود این گونه اختلافات، در نهایت هیچ ضرری هم نمی زند؛ به شرط این که مراقب باشند دشمن از این اختلافات، استفاده نکند. آن جایی که لازم است، همه با هم همدست شوند و پشتیبانِ انقلاب و پشتیبانِ نظام باشند؛ نگذارند دشمن از حرف آنها، از اشاره و از کار آنها سوء استفاده کند. این مسأله مهمّ است    . 


ایشان همچنین 16 فروردین ماه 1371 با تاکید بر حفظ وحدت و جلوگیری از سوء استفاده دشمن می‌فرمایند: امروز سنگر اصلى در سطح عالم، جمهورى اسلامى است. این سنگر را باید محکم نگه دارید. با چه چیز؟ با اتحاد و اتفاق؛ با همدلى میان آحاد مردم و میان مردم و مسؤولین کشور؛ با همدلى میان مردم و دولت، میان مردم و مجلس، میان دولت و مجلس، میان کارگزاران کشور و میان آحاد مردم. گروههاى مختلف، جناحهاى مختلف، سیاستها و جهتگیریهاى مختلف، در مقابله با دشمن، باید با هم باشند و کارى نکنند که دشمن سوء استفاده کند    . 


***مایوس کردن دشمنان از تعرض به جمهوری اسلامی ایران

رهبر انقلاب 18 خرداد 1368 می‌فرمایند: در فضایی آکنده از صفا و خلوص و همکاری و هشیاری، دشمنان را از تعرض به جمهوری اسلامی مایوس کنند.


***دشمن را خوشحال نکنید

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای 7 خرداد 1376 تصریح می‌کنند: احتمال خطر این است که یک وقت خدای نکرده بعضی از افراد، کوتاهیهایی در رفتارشان نشان دهند، نسبت به دیگران بگومگوهایی بین مردم انجام گیرد. هم شما آقایان و خانمهای محترمی که نمایندگان مردمید و جزو برگزیدگان ملت هستید، نگذارید، و هم آحاد مردم نگذارند که دشمن خوشحال شود    .


 

 

    ***حفظ اتحاد و حسن ظن به یکدیگر

ایشان 16 اردیبهشت 1378 نیز تاکید می‌کنند: اتحاد را، اتفاق را، وحدت کلمه را، حسن ظن به یکدیگر را باید حفظ کرد.


 

***ظلم ممنوع! طهارت دل و طهارت عمل

مقام معظم رهبری 2 تیر 1389 درباره ضرورت عدالت و انصاف می‌فرمایند: زیادتر نگوئید از آنچه که هست، از آنچه که باید و شاید. منصف باشیم؛ عادل باشیم. اینها آن وظائف ماست. اینجور نیست که ما چون مجاهدیم، چون مبارزیم، چون انقلابى هستیم، بنابراین هر کسى که از ما یک ذره - به خیال ما و با تشخیص ما - کمتر است، حق داریم که درباره‌اش هر چى که میتوانیم بگوئیم؛ نه، اینجورى نیست. بله، ایمان‌ها یکسان نیست، حدود یکسان نیست و بعضى بالاتر از بعضى دیگر هستند. خدا هم این را می‌داند و ممکن است بندگان صالح خدا هم بدانند؛ لکن در مقام تعامل و در مقام زندگى جمعى، باید این اتحاد و این انسجام حفظ بشود و این تمایزها کم بشود    . 

ظلم نکنیم. این هم یکى از آن اساسى‌ترین کارهاست. ظلم چیز بدى و چیز خطرناکى است. ظلم فقط این نیست که آدم توى خیابان به یکى کشیده بزند. گاهى یک کلمه‌ى نابجا علیه یک کسى که مستحقش نیست، یک نوشته‌ى نابجا، یک حرکت نابجا، ظلم محسوب میشود. این طهارت دل را و طهارت عمل را خیلى بایستى ملاحظه کرد .




***پرهیز از انتقاد به معنای نفی خدمت

رهبر انقلاب 9 مرداد 1376 عنوان می‌کنند: بعضى اوقاتْ افرادى از بعضى از مسؤولین انتقاد مى‌کنند - نسبت به بعضى از چیزها - انتقادها نباید به معناى نفى خدمتها و کارهاى انجام شده، باشد. انتقاد به جاى خود محفوظ است؛ باید خدماتِ اشخاصى که خدمت و تلاش خالصانه کرده‌اند، مورد نظر باشد. هیچ گاه انتقاد، به معناى نادیده گرفتن خدمات و کارهاى بزرگ نیست.




***مسئولان از دخالت برداشت‌های خطی، برداشت‌های جناحی و گرایش‌های گروهی در انتخابات پرهیز کنند

ایشان 27 آذر 1370 می‌فرمایند: ممکن است کاندیداهاى انتخابات، وابسته به جناحهاى مختلف سیاسى باشند، یا خواهند بود - ایرادى هم ندارد - ممکن است با هم تنافسهایى(9) داشته باشند؛ اما هیچ مسؤولى از مسؤولان، به‌هیچ‌وجه نباید اجازه بدهد که برداشتهاى خطى، برداشتهاى جناحى و گرایشهاى گروهى، اندکى در این کار تأثیر بگذارد.


منبع: باشگاه خبرنگاران

 



کلمات کلیدی : انتخابات
ساختار دوگانه وظایف دولت
نوشته شده توسط ســرباز در ساعت 11:46 صبح

ادامه از قبل

ساختار دوگانه وظایف دولت

با دقّت در آنچه گفته شد، درمى یابیم که بخشى از مسؤولیت‌ها لزوماً بر عهده دولت نیست، بلکه دولت در شرایط خاصّى آن مسؤولیت‌ها را به عهده مى‌گیرد و به انجام آنها همّت مى‌گمارد و در شرایط دیگرى مى‌تواند آن مسؤولیت‌ها را به عهده مردم نهد. اما یک سلسله از وظایف و مسؤولیت‌ها لزوماً بر عهده دولت است و هیچ‌گاه از عهده دولت خارج نمى‌شود و در هیچ شرایطى دولت حق ندارد آنها را به مردم واگذارد؛ مثل مسأله دفاع و جنگ با دشمنان. بى تردید اداره امور دفاع و جنگ از افراد و گروههاى پراکنده ساخته نیست و ضرورت دارد که سیاست‌گذارى و برنامه ریزى و تأمین بودجه و نیازهاى این مسأله حیاتى و اساسى جامعه به نهاد حکومت سپرده شود. البته پس از آن‌که دولت اداره جنگ و دفاع را برعهده گرفت و مستقیماً متصدّى طرح و برنامه ریزى و تمهید راهکارهاى بایسته شد، مردم مى‌توانند داوطلبانه و در قالب نیروهاى بسیجى و مردمى در جنگ سهیم گردند و به دفاع از کشور و حکومت اسلامى بپردازند.

بنابراین، ضرورت ندارد دولت انجام همه کارها و ایفاى همه مسؤولیت‌هاى اجتماعى را به عهده بگیرد؛ بلکه بسیارى از مسؤولیت‌ها را مردم خود مى‌توانند عهده دار شوند و داوطلبانه بودجه آن را تأمین کنند. لازم نیست وزارتخانه و دستگاه دولتى براى انجام آن کارها در نظر گرفته شود، بلکه نیروهاى مردمى مى‌توانند در اجراى آن مسؤولیت‌ها مشارکت جویند. بله براى ایجاد انسجام و پرهیز از ناهماهنگى و گنجاندن مشارکت‌هاى مردمى و ایفاى مسؤولیت‌ها از سوى آنها، در ساختار برنامه‌هاى کلان و مدوّن، لازم است که دولت در آن عرصه نقش سیاست‌گذارى را به عهده گیرد؛ چنانکه برخى از وزارتخانه‌ها عمدتاً نقش سیاست‌گذارى دارند و کارها به دست خود مردم انجام مى‌گیرد. مثلا وظیفه اصلى وزارت بازرگانى انجام تجارت نیست و در اصل باید تجارت داخلى و خارجى به عهده مردم باشد. البته به جهت سوء استفاده هایى که در رژیم گذشته از سوى وابستگان دربار در امر معاملات کلان مى‌شد و در نتیجه توده مردم از منافع آن مبادلات و معاملات کلان محروم مى‌ماندند، در قانون اساسى انجام تجارت و مبادلات تجارى کلان به عهده دولت نهاده شده است.

چنانکه گفتیم، فعالیت‌هاى بازرگانى و تجارى در اصل باید به عهده مردم باشد نه به عهده دولت. معروف است که دولت تاجر مناسبى نیست و اگر بخواهد مستقیماً عهده دار فعالیت‌هاى تجارى شود با شکست روبرو مى‌شود، چون در امر تجارت و صنعت و بطور کلّى در امور اقتصادى انگیزه‌ها و رقابت‌هاى شخصى و گروهى نقش بسیار مؤثّرى را ایفا مى‌کنند و در صورت هدایتگرى صحیح آنها، وجود همان انگیزه‌ها موجب رونق و توسعه و پویایى تجارت و صنعت مى‌شود؛ اما وقتى تجارت دولتى شود، دیگر آن انگیزه‌ها وجود ندارد؛ در نتیجه پیشرفت حاصل نخواهد شد.

در حکومت‌هاى توتالیتر و حکومت‌هاى متمرکز دولتى، مثل رژیم‌هاى سوسیالیستى و کمونیستى حاکم بر چین و کوبا و حکومت هایى که بر شوروى سابق و کشورهاى بلوک شرق حاکم بودند، دولت مستقیماً همه فعالیت ها، سیاست گذارى‌ها و برنامه ریزى‌ها را به عهده مى‌گیرد و مردم در مجموعه فعالیت‌هاى اقتصادى، تجارى، صنعتى و کشاورزى به عنوان عوامل اجرایى دولت ایفاى نقش مى‌کنند. همه امور بر عهده دولت است و مردم و حتّى کشاورزان و کارگران کارخانه‌ها به عنوان کارمند و مزد بگیر دولت عمل مى‌کنند. در برابر این شیوه حکومتى، در حکومت اسلامى اصل بر این است که امورى که از عهده مردم برمى آید به آنها واگذار شود و مالکیّت و استقلال مردم محترم شمرده شود.

نظریه سیاسی اسلام ج 2 ، 49 - 47



کلمات کلیدی : نظریه سیاسی اسلام
اوج فاجعه در مهد کودک های تهران
نوشته شده توسط ســرباز در ساعت 1:32 صبح

اوج فاجعه در مهد کودک های تهران/آموزش رقص!+عکس


در دعوای همیشگی آموزش و پرورش و بهزیستی بر سر مهدکودک ها تنها چیزی که فراموش شده است نظارت بر عملکرد مهد ها است و نتیجه آن آموزش رقص و آواز و ... به کودکانی است که قرار است فردای جامعه را بسازند.



به گزارش شریان نیوز، صاحبان سرمایه در اروپا که به نیروی کار ارزان احتیاج داشتند به استخدام زنان و دختران در کارگاه ها و کارخانه پرداختند؛ اما برای این کار یک مشکل اساسی وجود داشت و آن بچه های خردسالی بودند که در زمانی که مادرشان در محل کار حضور میافت به نگهداری و آموزش احتیاج داشتند. از همین رو مهد کودک ها برای نگهداری و آموزش کودکان تاسیس شدند.

به همین جهت فردریک فریبل، اولین مهدکودک را در سال 1840 میلادی در آلمان تاسیس کرد اما خیلی ها مدعی تاسیس اولین مهدکودک ها در جهان بوده و هستند...





موفقیت فریبل در تاسیس موسسه پیش دبستانی در آلمان این نوع موسسات را با همین لقب «کیندرگارتن» جهانی کرد و بعد از آلمان در کل اروپا و جهان تکثیر پیدا کرد.

اولین مهدکودک در آمریکا توسط مارگاریت میرشورز (همسر فرماندار کارل شورز) سال 1856 و در ایالت واترتون وینسکونسین تاسیس شد. او این مهدکودک را بر پایه اصول فردریک فریبل که در اروپا فراگرفته بود پایه گذاری کرد.

خواهر بزرگ تر شورز «برتامیر» کودکستانی را در لندن، منچستر (1859 1851) تاسیس کرد. مارگاریت شورز در ابتدا 5 بچه ای که در خانه ش بودند را وارد مهدکودکش کرد.

موفقیت او باعث شد که بچه های دیگری را هم برای آموزش در مهدکودکش ثبت نام کند. همزمان با اولین مهدکودک آلمانی زبانی که او تاسیس کرد از تاسیس مهدکودک انگلیسی زبان نیز طرفداری می کرد. بعد از آن سال «پی بادی» اولین مهدکودک انگلیسی زبان را در بوستون آمریکا و با تقلید از مهدکودک شورز تاسیس کرد .


البته اولین مهدکودک رایگان در آمریکا در سال 1870 توسط کانرادپاپن هوسن تحت نام موسسه پاپن هوسن تاسیس شد که تا امروز هم وجود دارد و اولین مهدکودک عمومی آمریکا توسط سوزان بلو سال 1873 در لوییز تاسیس شد. الیزابت هریسن تئوری هایی در مورد آموزش در دوران کودکی نوشت و تلاش کرد تا استانداردهای آموزشی در مهدکودک را برای آموزگاران و موسسان بالا ببرد که به کالج ملی آموزشی در سال 1886 تبدیل شد.

بدین جهت مهد کودک سهم زیادی در آموزش و نگهداری کودکان، در زمانی که والدین آنها برای کسب در آمد بیشتر در بیرون از خانه مشغول کار بودند، داشتند. البته نوع آموزش هایی که در این مهد کودک ها به کودکان داده می شد منطق بر فرهنگ و نیاز جامعه بود.

? اولین مهدکودک در ایران

در ایران هم حدود 40 سال پیش خانمی ایرانی و فارغ التحصیل روان شناسی از فرانسه که نویسنده کتاب کودکان بود، اولین مرکز نگهداری و پرورش کودکان را بنا نهاد. این خانم، توران میرهادی بود و آن مرکز، کودکستان نامیده شد.

در چند سال اخیر بدلیل اجتماع مهدکودک ها و مراکز پیش دبستانی دعوای بلند مدتی بین بهزیستی و آموزش و پرورش بر سر نظارت بر مهد ها صورت گرفت. کودکان 3 ، 4 و 5 ساله زیر نظر بهزیستی و کودکان شش ساله تحت پوشش آموزش و پرورش بودند و بدلیل اجتماع آنها وحدت مدیریت از بین میرفت که در نهایت مجلس نظارت عالیه بر کودکان سنین 4، 5 و 6 ساله به عهده آموزش و پرورش گذاشت و همچنین اعلام کرد اگر بهزیستی هم بخواهد متولی آموزش این کودکان باشد، آموزش و پرورش باید بر آن نظارت داشته باشد.

اما آنچه که در این دعوا ها مغفول ماند آموزش هایی بود که به کودکان داده می شود. در ایران کودکانی که به دلایل مختلف مهد کودک می روند آموزش هایی را می بینند که برخی از آنها نه تنها سنخیتی با فرهنگ و نیاز های جامعه ما ندارد بلکه ضد ارزش های جامعه ایرانی- اسلامی است .


آموزش مد روز لباس و .... بر اساس مدل های غربی

یکی از مواردی که در برخی از مهد کودک ها مشاهده می شود آموزش دادن مد روز لباس هایی است که برگرفته از مدل های غربی است. در این مهد کودک ها به کودکان آموزش می دهند که لباس ها و مدل مویشان را چگونه انتخاب کنند تا بتوانند جذابیت جنسی خود را به دیگران نشان دهند.

پخش و آموزش ترانه هایی که فحشا را ترویج می دهند

متاسفانه یکی از مواردی که در مهد کودک ها رواج یافته است پخش و آموزش ترانه های مفسده انگیز "آنور آبی" به بهانه شاد بودن است. این در حالیست که بسیاری از خواننده ها و ترانه ساز های داخلی متناسب با وضعیت روحی کودکان ترانه هایی را نیز کار کرده اند. اما این موضوع جای تعجب دارد که چرا در مهد کودک ها از ترانه های غیر مجاز استفاده می شود؟

آموزش رقص در مهد کودک ها

با اینکه آموزش رقص در مهد کودک ها ممنوع شده و مسئولین مکررا در این مورد تذکر داده اند ولی باز هم هستند مهد کودک هایی که مربی رقص دارند و به صورت جدی رقص را آموزش می دهند. حال جای سوال اینجاست که آموزش رقص چه نیازی از جامعه ما را بر طرف خواهد کرد؟

هر چند مسئولین آموزش و پرورش گفته اند با آموزش رقص و آواز مخالفند اما آنچه اتفاق می افتد حرفی دیگری دارد. در همین رابطه شنیده ایم که در همایشی که در یکی از سالنهای تحت مسئولیت ارگان (ن ه ا ج ا) اداره می شود عده ای از کودکان را که در مهد کودک های شهر تهران آموزش دیده اند (مهدکودک (د) در محله چهارصددستگاه که گفته شده یکی از بهترین مهدهای منطقه 14 است) بر روی سن آورده و با آهنگ های تند ترغیب به رقصیدن کرده اند. که در زیر گوشه ای قابل پخش از این مراسم نیز آورده شده است.

مراسمی که مجری آن نیز از مجریان کودک صداوسیما(عمو «ی») می باشد که نه تنها کودکان را به رقصیدن ترغیب می کند بلکه والدین و حضار را نیز برای همراهی کودکان تهییج می کند. که حضور این اشخاص در صدا و سیمای جمهوری اسلامی نیز خود جای سوال دارد؟


کلمات کلیدی : مهد کودک
ایام از نگاه امام
نوشته شده توسط ســرباز در ساعت 11:11 عصر

بسم الله الرحمن الرحیم

فروردین
عید نوروز
امیرمؤ منان على علیه السلام مى فرماید:(هر روزى که در آن ، نافرمانى و معصیت خدا نشود، آن روز،عید است .) عید ملى و باستانى نوروز، نخستین روز از سال شمسى و آغاز فصل بهار است .
# خدایا ما را در این سال نو این حالى که داریم عوض کن ، ما گرفتار هواهاى نفسانى هستیم و تو مى دانى ، و تو مى توانى ما را نجات بدهى .
صحیفه نور جلد 19،ص 283
# تحویل حال الى احسن حال این است که انشاءالله در این سال نو ما تغییرات روحى بدهیم یعنى واقعا تحول بر ایمان حاصل بشود و او به این است که همان طورى که سیره انبیاء از اول تا آخر بوده است که جنگ و صلحشان براى خدا بوده است ...
صحیفه نور جلد 21،ص 106
# از آداب امروز روزه گرفتن است ،از آداب امروز دعا کردن است ،نماز خواندن است و این به ما مى فهماند که ملتى بخواهد به ره راست برود و بخواهد استقلال خودش را، آزادى خودش را بخواهد حفظ کند باید در عیدش و در غیر عیدش تذکر داشته باشد، ذکر خدا بکند.
صحیفه نور جلد 17،ص 215
2 فروردین
عملیات فتح المبین
عملیات افتخار آفرین (فتح المبین ) در روز دوشنبه 2 فروردین 1360 در منطقه شوش و دشت عباس ، واقع در شمال خوزستان ، با رمز مقدس (یا زهرا) آغاز شد. این عملیات پیروزمندانه منجر به نتایج زیر گشت :
اسارت 15 هزار نیروى دشمن و کشته شدند 25 هزار نفر،آزاد سازى بیش از دو هزار کیلومتر مربع از خاک میهن اسلامى ، انهدام چندین لشکر و تیپ زرهى و پیاده دشمن ، رهایى شهرهاى دزفول ، اندیمشک ، شوش ، چندین جاده و صدها روستا از زیر آتش توپخانه دشمن .
# مبارک باد بر شما عزیزان افتخار آفرین پیروزى بزرگى را که با یارى ملائکة الله و نصرت ملکوت اعلى نصیب اسلام و کشور عزیز ایران ، کشور بقیة الله الاعظم ارواحنا له الفدا نمودید...
# اینجانب از دور دست و بازوى قدرتمند شما را که دست خداوند بالاى آن است مى بوسیم و بر این بوسه افتخار مى کنم .
صحیفه نور جلد 16،ص 96
# گرچه تمام این امور برخلاف عادت به صورتى معجزه آسا تحقق یافت ،لکن آنچه انسان را در مقابل رزمندگان ... به خضوع وادار مى کند،بعد معنوى آن است که با هیچ معیارى نمى توان سنجید و با هیچ میزانى نمى توان عمظمت آن را دریافت .
صحیفه نور جلد 16،ص 98
# آیا آنچه خداوند تعالى مى فرماید:(( (و قذف فى قلوبهم الرعب فریقا تقتلون و تاءسرون فریقا) )) مصداق در فتح مبین نیست ؟...
# ...آیا در ظرف یک هفته ...بیش از پانزده هزار مقتول و هزاران مجروج و آن همه غنایم جنگى امرى عادى است ؟
# آیا فوج فوج تسلیم در مقابل عده اى غیر معادل با خصم امرى عادى و طبیعى است ؟
صحیفه نور جلد 16، ص 100
پیروزى عظیمى که رزمندگان شجاع و متعهد ما... در فتح مبین به دست آوردند که همه جهان آن را با تمام کوشش تاکنون نتوانسته اند عرضه کنند...و آن چنان شکست آشکارى به دشمن وارد کرده اند که در تاریخ جنگ بى نظیر و کم نظیر بوده است .
صحیفه نور جلد 16، ص 14
# با کدامین سنجش ها و معیارها مى توان فتح مبین را تحلیل کرد و با کدام معادلات مى توان ارزیابى نمود نبرد نابرابرى که یک طرف آن قدرت شیطانى مجهز به تمام ابزار جنگى سبک و سنگین و برخوردارى از پشتیبانى بى دریغ ابرقدرتها و اکثر دولت هاى منطقه که با دست باز و روى گشاده تمام امکانات خویش را در اختیار آن قرار داده اند و تمام بوق هاى تبلیغاتى جهان نیز از آن پشتیبانى نموده اند و همه جهات تقویت در آن موجود بوده است . و طرف دیگر و قواى مسلحى که ولادت او پس از انقلاب و پیروزى آن بود و ارتشش تازه از زیر سلطه مستشاران آمرکائى و فرمانده هان ستمشاهى نجات پیدا کرده و از رژیم طاغوتى به رژیم اسلامى - انسانى انتقال یافته اند...
صحیفه نور جلد 16،ص 133
2 فروردین
تهاجم رژیم شاه به فیضیه
روز دوم فروردین 1342 که مصادف با شهادت حضرت امام جعفر صادق علیه السلام بود،گروه هاى بسیارى از روحانیون و مردم قم در مدرسه فیضیه اجتماع کردند تا ضمن عزادارى ، پشتیبانى خود را از امام خمینى قدس سره در مخالفت با اقدامات ضد اسلامى رژیم شاه مانند تصویب لایحه انجمنهاى ایالتى و ولایتى و... اعلام نمایند.این تجمع مورد تهاجم مسلحانه ماءموران رژیم شاه واقع شد و دژخیمان پس از ضرب و شتم طلاب و کشته و زخمى کردن تعدادى از آنان ، محل را ترک کردند.
دستگاه حاکمه با ارتکاب این جنایت ، خود را رسوا و مفتضح ساخت و ماهیت چنگیزى خود را به خوبى نشان داد.دستگاه جبار با دست زدن به این فاجعه ، شکست و نابودى خود را حتمى ساخت . ما پیروز شدیم ...
صحیفه نور جلد 1، ص 38
# حمله کماندوها و ماءموران انتظامى دولت با لباس مبدل و به معیت و پشتیبانى پاسبان ها به مرکز روحانیت ، خاطرات مغول را تجدید کرد، با این تفاوت که آنها به مملکت اجنبى حمله کردند و اینها به ملت مسلمان خود و روحانیون و طلاب بى پناه ...
صحیفه نور جلد 1، ص 39

منبع: ایام از نگاه امام



کلمات کلیدی : ایام


 
 

شارژ ایرانسل

فال حافظ

Free counter and web stats